Sayfa 113/501 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 897 - 904 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Beyler sonuç ortada endeks için yarın açılış seansında bist te satışlar yazılır . Bu endeks düşer.Ama Galip hisseleri özellikle vangd ve metro pozitif ayrışır.Gelelim boş boş konuşma işine sizin gelip gittiğiniz yollarda ben 4 tur bindirdim. İzleyin vangd yı sadece izleyin . Alın diyen yok, satın diyen de yok.Ama artık ben kazanacağım. Ytd
    Peki utkual kardeş bende senin gibi düşünüyorum sana birsey sorsam hedef nedir utkual

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Peki utkual kardeş bende senin gibi düşünüyorum sana birsey sorsam hedef nedir utkual

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eğer utkual iyi olacak diyorsa hedEF asagilar

3. Bir kere şu yasyas 1907 denen arkadaşı hiç dikkate almayın. Ve hemen yarından başlayarak , Nisan, mayıs, Haziran, Temmuz ayı boyunca her yazdığını not edin.ve geri kendisine gönderin. Sadece altına vangd yazmanız yeterli

4. Hedefe gelince ... benim hedefim bana , sizin hedefiniz size.Ama kesinlikle 4-5 değil . Daha yukarılar. Acelem yok hedefe geldiğinde bakarız

5.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Hedefe gelince ... benim hedefim bana , sizin hedefiniz size.Ama kesinlikle 4-5 değil . Daha yukarılar. Acelem yok hedefe geldiğinde bakarız
    Nisan ayı sonu için bu hisse en fazla 2.35 olur öyle kimse 4 u falan beklemesin utkual a dikkat edin ne sdemek istediğimi lot lar elinizde kalınca anlayacaksınız bu arada irfan abine de slm söyle Utku mynette iyi veriyor gazı senin gibi

6. Kafayı yeme de

7. Yazıklar olsun galip sana destek verdik seçimde evet çıktı ne bekliyorsun artık deh de van atına

8. Cuma elimde bremen vardı verdim galip için tavan yaptı gene tavana gidiyo van eksiye off galip offf

Sayfa 113/501 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •