Sayfa 113/134 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon
Arama sonucu : 1071 madde; 897 - 904 arası.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDİNG A.Ş.

1. Ben orta ve uzun vadeli yatırımlarını bir süredir takip ediyorum. Pandemi döneminde 10-12 bandından topladım. Uzuncu yatırımcı olmama rağmen ara ara portföyün yarısı ile trade ediyorum. Fakat kağıtta hep bir baskı hissediyorum. Dün mesela, bilanço açıklanacak, her seviyeden isteyene sattı birileri. Bir an düşünmeden edemedim, acaba bilanço beklediğimiz kadar iyi gelmeyecek mi diye.... İlginç...

Gedik Yatırım oldukça detaylı ve güzel rapor hazırlamış. Teşekkür ederiz.
    AGHOL hissesi ile ilgilenen arkadaşların okumalarını tavsiye ediyorum. Önemli verilere değinmiş. Borçlarının azalması, FVÖK karının olağanüstü artması, şirketlerin satışları oldukça güzel.

AGHOL ün 2021 üçüncü dönem bilançosunda AİSUZU ve MİGROS ta daha iyi kar yansımaları göreceğiz gibi. HESler in bulunduğu yerleri çok iyi. Borçları azaldıkça devreye girecekler. HES lerin dördüncü dönemde performansları daha da artar.

3. Biri aefesin nasıl 22 liradan işlem gördüğünü açıklayabilir mi? Sırf colanın değerine bakıyorum.. Elinde 30 bin dönüm arazisi olan aeteba bakıyorum. 12 milyar nakite bakıyorum.. Bu nasıl iş? Bu şirketin yaptığı işin hiç mi değeri yok
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by swedish Yazıyı Oku
    Ben orta ve uzun vadeli yatırımlarını bir süredir takip ediyorum. Pandemi döneminde 10-12 bandından topladım. Uzuncu yatırımcı olmama rağmen ara ara portföyün yarısı ile trade ediyorum. Fakat kağıtta hep bir baskı hissediyorum. Dün mesela, bilanço açıklanacak, her seviyeden isteyene sattı birileri. Bir an düşünmeden edemedim, acaba bilanço beklediğimiz kadar iyi gelmeyecek mi diye.... İlginç...

İlginçliğin farkına varmışsınız...Tebrikler...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5. Etap'ın arazileri kendine mi ait ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Çelik motor borçluluğu azalacak olumlu umarım devamı gelir gyo satış otomotivden satış sıra enerji ADEL ve diğer verimsiz firmalara gelir

AG Anadolu Grubu: Çelik Motor bağlı ortaklığı MOOV paylarının %75 inin Getir'e satışına yönelik bağlayıcı olmayan mutabakat sağlandı

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

İştirakimiz Çelik Motor Ticaret A.Ş. bünyesinde saatlik araç kiralama faaliyeti olan Moov hizmet işletmesi; kayıtlı değerleriyle ve kısmi bölünme yoluyla Çelik Motor Ticaret A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulan Moov Dijital Ulaşım Çözümleri Ticaret A.Ş.'ye (MOOV) devredilmiş olup bölünme işlemi 17.08.2021 tarihinde tescil edilmiştir. MOOV, inovatif olarak saatlik ve esnek süreli araç paylaşım platformu olarak geliştirilen bir dijital ulaşım şirketidir.

26.07.2021 tarihinde yapılan KAP açıklamamızda ortaklık da dâhil olmak üzere işbirliği yapmak üzere görüşmelere başlandığı belirtilmişti.

Bu kapsamda MOOV'un sermayesini temsil eden payların %75'inin Getir Perakende Lojistik A.Ş.'ne satılmasına yönelik olarak Getir Perakende Lojistik A.Ş. ile bağlayıcı olmayan bir mutabakat sağlanmış olup ilgili tarafla pay devrine ilişkin finansal, vergisel, hukuki inceleme ve ilgili devir ve ortaklık sözleşmelerinin hazırlanması süreci başlatılmıştır.

Bu çerçevede, pay devir işlemlerinin gerektirebileceği izinler için resmi kuruluş ön başvuruları da dâhil, gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir. Taraflarca sağlanmış mutabakata göre MOOV'un sermayesini temsil eden payların %75'inin devir bedeli, 16.000.000 USD tutarı üzerine MOOV'un kapanış tarihindeki bilançosunda yer alan araçlara ilişkin varlık ve yükümlülüklerinin netleştirilmesi ile hesaplanacak tutarın %75 oranındaki kısmının eklenmesi/çıkarılması şeklinde hesaplanacaktır

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/959413

Boçları azaltmanın yollarından birisi. Yakında MC Donalds tan da haber çıkar. Yeterki elinde varlıkların olsun.

Sayfa 113/134 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •