Originally Posted by
baba_baskan
Fiyatları biz arttırıyoruz. Kendimiz yapıyoruz. Bunun için ben sadece suçlu olarak kendimizi görüyorum. ben almasam sen almasan o almasa satılmayan malın fiyatı yükselir mi ???? düşer mi sorarım sayın hocalarım ???
Gelin işin esasına kimse bu konuya müdahale etmiyor.Birlik yok.Beraber hareket edip de market alışverişlerini kesmiyoruz.Lüks yaşamayı seviyoruz. Rahatımızı kaçırmak istemiyoruz. Yapacak bir şey yok diyoruz.Almaya devam ediyoruz. Biz aldıkça fiyatların yükselmesi çok normal.
(kesinlikle sözüm idareli davranan asgari ücret ile geçinenlere değil.Onlar inanınki idaresini bizlerden çok daha iyi biliyor.)
Bitcoin v.s. düşmesini istiyorum. Kolay kazanılan emek harcanmayan paranın bereketi olmaz ve çok rahat harcanır...
Dün istanbul yolunda mehm. vakfı dinlenme tesisi var. yakıt almak için durduk.Ödeme yapı cam.
Sandiviç alma sırasını anlatsam belki inanmazsınız resmen bir kaos yaşanıyor.
Ve en ucuzu 14 - 15 TL den başlıyor... 25 ler' e kadar var..Ödemeler nasıl yapılıyor kredi kartı ile.. Nakit hayatlardan çıktı....
O kadar tembeliz ki bir ekmeğin içine peynir,domates koymak bile zor geliyor. Erkenden kalkıp da yolluk hazırlamak çok zor geliyor...
Yer İmleri