Sayfa 113/121 İlkİlk ... 1363103111112113114115 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 897 - 904 arası.

Konu: KERVT - Kerevitaş Gıda

1. 2 ocak 2024 den günümüze... Ky tel tel dökülmüş aslında... Ama Murat hepsini dökeceğine yemin etmş gibi baskı kuruyor.... FB oluk oluk sponsor olarak para akıtan adam ky zırnık koklatmama derdinde.... Karşılıklı oturabilseydik sebebini sorardık... Belki diyecektir hükümetiniz parama mı çökmeye mi kalkmadı, cola turkam elimden gitmedi 0sütüne cola turkamdan dolayı birde o dönemin cezası mı yatırmadım.. O yüzden ky zırnık koklatmam der gibi...

2. Bu AVANENİN hisselerinde teknik çalışmaz ama yine de karalamak istedim

3. grafik ister çalışsın isterse çalışmasın most idikatörüne göre yeşil çizgi kırmızıyı yukarı kesince al yeşil çizgi kırmızıyı aşağı kesince sat most indikatörünü uygulayan sadık kalan kaybetmiyor kazanıyor geride 9 10 aldırmış 13 94 sattırmış 11 92 de aldırmış 14 80 de sattırmış 13 50 aldırmış 20 00 sattırmış hala aldırmıyor zırnık koklatmayan yatırımcı düşmanı murat ülkerden elimdeki lotların % 10 / 20 gibi satıp almakla biraz da olsa koklayıp kazanmaya çalışacağız
    yatırım tavsiyesi değildir

4. Selamlar, burada sirketin gecmisini bilen üstadlara bir sorum var. 2023 2Ç’de hem satısların hem de faaliyet karında ciddi eksi boyuta düsme nedeni neydi acaba? Arastırıyorum ancak bir yanıt bulamadım. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by aaron Yazıyı Oku
    Selamlar, burada sirketin gecmisini bilen üstadlara bir sorum var. 2023 2Ç’de hem satısların hem de faaliyet karında ciddi eksi boyuta düsme nedeni neydi acaba? Arastırıyorum ancak bir yanıt bulamadım. Selamlar.
    Global yağ fiyatlarının düşmesi olabilir
    Şirket cirosunun büyük kısmı margarin satışlarından geliyor

6. İmansız kanı bozuklar ..

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

7. Bilanço çokmu kötü gelecek düştükçe başını kldıramıyor
    ytd deli saçmasıdır

8. tahtacı acımasız kanı bozuk yatırımcılarda mal bırakmadı al al nereye kadar alacaksın malda pek gelmiyor kendi aranızda paslaşıp duruyorsunuz önce alıcı sonraki gün zararına satıcı pozisyonunda oluyorsunuz anlamıyor sanmayın buralardan mal vermem şirketin değerini herkes biliyor inadına düştükce ekleme yapıyorum karlı olduğum hisselerden geçiş yapıyorum içimiz dışımız kervit oldu
    1,5 ay önce 63 sent bugünler de 40 sent 2 sene önce 98 sent 6 sene önce 1.35 dolar 2011 yılında 2.31 doları görmüş o günlerin kerviti değil bugünlerde çok daha değerli büyüyen hasılatını artıran bir kervit var aşağıda bilanço inceleme yarsanız görürsünüz .

2018 yılında sermaye 662 milyon hasılat 2 milyar 200 milyon 1.35 dolar 2023 sermaye aynı hasılat 19 milyar hisse 40 sent yatırımcının resmen malını gasp ediyorsunuz birazcık insan olunuz kefenin cebi yok dünya malı dünyada kalır iyi düşünün 2024 sonunda en az 24 / 25 milyar hasılat olabilir . y t d

Sayfa 113/121 İlkİlk ... 1363103111112113114115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •