Sayfa 113/175 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 897 - 904 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Böyle harika bir bilanço sonrası tüm yönetim kurulu üyelerine kişi başı 10 Milyon TL huzur hakkının hemen hesaplarına yatırılmasını oya sunuyorum arkadaşlar. Kabul edenler etmeyenler...

Ek olarak bu rekorlar döneminde, 10 yıla yakın bir süredir görevinin başında olan sayın yöneticimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

y.t.d.

2. Ünlü yönetmen ameen feryadi bilançoyu açıklamış. Bu bilançodan iyi bir şey beklemek saflık olurdu.

3. Biri gidip fabrikaya baksın, bacası tütüyor mu deye
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biri gidip fabrikaya baksın, bacası tütüyor mu deye
    Bence hayvancılık ile uğraşsalar daha iyi olur. En azından brüt zarar yazmazlar.

5.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Böylesine ciddi bir zarar neden oluşmuş olabilir acaba. Petkim gibi bir şirketin bu bilançosunu görünce şok oldum doğrusu.
    Duran varlık(liman ) yeniden değerlemesi sebebi ile kar daha da azalmış.
    Normalde 1.8 milyar zarar bekleniyordu profesyoneller tarafından

6. Zararı ederse Petlim eder, başkası zinhar edemez. Oysa bu limanı zamanında şöyle güzel olacak böyle güzel olacak diye ne gazla yaptırmışlardı Petkim 'e.

Socar, Petkime yatırım yapmazsın yeter kendi adıma. Ben bu yönetimin alacağı yatırım kararlarını artık sorguluyorum.

Neydi nafta arz güvenliği sağlayacak diye rafineri yaptık ve borca sokulduk, hani nafta anlaşması. Fiyatlar rekabetçi olmuyor diye anlaşmada bozuldu. Sanki rafineri hiç olmasa nafta bulamıyorduk. Köşedeki Kasap Osman bile resesyon geliyor diye muhabbetini yaparken, biz dolar borcuna girdik. Size bu kadar hisse vereceğiz dendi, yetmezmiş gibi kapa bilgisi verilen oranla oynandı. Sanırım herkesin karnı doydu bu işlere.

y.t.d.

7. 17.80 civarı kapanıs hic fena olmazdı

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sabah karanlıkta 18 falan gösterdiler. İşleri güçleri oyun. Bilanço herşeyin içinde degilmiydi? Değilse şimdiye kadar yaşatılan neydi. Ytd
    Akşamda oralara yakın karanlıkta gösterdiler. Ama klibi lingo haketti tabiki.. ytd

Sayfa 113/175 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •