Sayfa 113/812 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 897 - 904 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    bedelsiz gazıyla hisseyi yukarı taşıyıp ky sattılar.bölündüken sonra hacimli hareketleri bunu gösterdi zaten...ne zaman toparlar bilinmez.ama bilanço ile toparlanma olmaz çünkü kötü geldi...
    sanki yüzde 2000 bin bedelsiz verdi bedelsiz filan o gazla olmadı hakan ... diye bir kişinin gazıyla yeminler ederek whats up grupları kurup hisseyi pazarlayıp yukarı çektiğini düşünüyorum asla yatırım tavsiyesi degildir

2. Hergun 3-4 kademe dusuruyor korku vermeden panikletmeden Allah gun yuzu gostermesin size 5oooo tl de 3oooo zarar edilirmi 1 ayda ettirdiler iste bekle babam bekle zarar etmekte aliskanlik haline geldi bende ya sutu bozuga denk gelirim ya kani bozuga aldigimiz arbul gibi kapanir yada bntas gibi kan emer irzini.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Hergun 3-4 kademe dusuruyor korku vermeden panikletmeden Allah gun yuzu gostermesin size 5oooo tl de 3oooo zarar edilirmi 1 ayda ettirdiler iste bekle babam bekle zarar etmekte aliskanlik haline geldi bende ya sutu bozuga denk gelirim ya kani bozuga aldigimiz arbul gibi kapanir yada bntas gibi kan emer irzini.

Allah sabir versin gecer ins kotu gunlerin

¥

4. Saol kardes hayirlisi bakalim batmadikca sikinti yok diye fiye arbulu batirdik ne ala memleket

5. geçmiş olsun kardeş kürklü paraları çukkaladı sonra tüydü tıpkı Tactr brko da yaptığı gibi son kurbalar bntascılar oldu malesef

6. Bekleyecez artik ustadim hayirlisi bakalim

7.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Saol kardes hayirlisi bakalim batmadikca sikinti yok diye fiye arbulu batirdik ne ala memleket

İnş arbulda çok paran gitmemiştir bende arbulda bir önceki gün vermiştim yoksa batmıştım,bntas içinde üzüldüm dostum ama manipülasyon yapılan hisseler daha iflah olmaz samat, atpet bunlardan birkaçı

8.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yeni girecekler için şunu demek istiyorum kesinlikle kişisel yorumumdur müneccim değilim ama bir yere not edin bu hisse mayıs ayına kalmaz benim tahminimce 2 tl altında işlem yapmaya başlar .Elinde olanlara asla yorum yapılmaz inş ben yanılırımda tekrar yukarı gider..6 TL den döndü 4,48 ucuz diye düşünen çok olur
    Tecrübe ile edinilmiş gerçekler..
    Kalın sağlıcakla
    Sayfa 17 daha 1 ay önceki durumu 4,48 den tabanı bozup bozup veriyordu

Sayfa 113/812 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •