Meseleye objektif bakmak lazım.
Sistem zorunluda olsa olmasada %25 coğu kımseyı cezbedebiliyor. Otomatık katılımdakı çıkısın buyuklugunun sebebını sıstemın kötülüğüne yormakta objektif değil bence.
Sistemden cıkanların büyük bir kısmını eğitimsiz ve besin ne oldugunu bılmeyen kısıler kaplıyor beyaz yakanın cogu zaten ya kendı besı var yada bızım gıbı besı eleştiren kişiler.
Dolayısıyla devletın saçmalıdıgı kısım şurası önce eğitimini vermeli bes nedir nasıl birşeydir neler yapılabılır fon ne işe yarar getirisi götürüsü nedir zart zurt once bunları anlatacaklar mıllete. Ondan sonra katılmak ısteyenlerı ekleyecekler.
Ayrıca katılmak ıstemeyenlerı seneye bırdaha seneye bırdaha kayıt yapıp durmayacaklar hayır amaç ne fikrim değişirse zaten gıder soylerım
Sistem iyi ise ben girmedim diye beni pişman ettir bende gideyim kapında köle olayım benıde kaydettttt diye.
hatta bana acı cektır 1 sene daha beklet gırmemı engelle basta gırmedıysem.
Dayatma iyi niyet değil kardesım cahillerin sistemde kalması ıcın elınden gelenı yapmaktır. Politika yanlış izleniyor. O kalanların coguda yanı artmış diyorsunuz ya katılım artmış biraz once anlattım nasıl arttıgını dayata dayata dayata dayata nalet gelsin artık ugrasamam tmm dursun bari bunlamı ugrasıp duracam dıye bıkanlar.
bankalar oyalayıp duruyor cıkarmamak için arıyorum sıstemlerımız su an da yogunluktan dolayı............
ertesi gün ararsın cıkısı yapmazlar cıkıs yaparlar para 20 gun sonra yatar ertesı ay tekrar uye ederler daha gecen ay cıktım dersın efendım bıze lıste gelıyor oyle kaydedıyoruz derler.
Peşimi bırakmıyorlar sülük gibi yapısıyorlar arkadaş. AMa bir dakıka ya tüm bunların hepsini benim iyiliğim için yapıyorlar tabi ya benım cok para kazanmamı tasarruf etmemı ıstıyorlar zengın olmamı ıstıyorlar ondan.
Kendii besinizi sevin önerin artık ugrasamam da zorunlu bese karsı olalım arkadaslar zorunlu bese karsıyım once egitimi ver anlat sonra kabul edenleri üye et illa birşey yapmak istiyorsan.
bak buna okeyım ama hiçbirşey bilmeyenlerı kaydetmek sapkınlık.
Yer İmleri