Sayfa 1138/1527 İlkİlk ... 13863810381088112811361137113811391140114811881238 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,097 - 9,104 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by samur45 Yazıyı Oku
    yukarıdaki yorumlar etkilemiş olabilir neyse yarın sattığımın %3-5 yukarısından alıırm sıkıntı yok ben tamamen yorumlarla hareket etmiyorum tabi ki dünkü hareketi ve bugün de 5.7x lerden aynı hareketin tekrar edebileceği beklentisi ile alttan almak üzere satmıştım o ikili dip muhabbeti aklımda kalmış işte sağlık olsun. çömez olmasam da herkes gibi hatalar yapabiliyorum.

bugün elimdeki 3 hissenin 2 sini verdim(krdma-kozaa) olayın ana nedeni ise piyasaya olan güvensizlik ani bir satış dalgasına yakalanma korkusu.
    yoksa şirketin temeli sağlam gideceği yerler çok güzel orta vadede.
    Ama ben ayni zamanda 568den mal aldigimi ve stopumun da 58 oldugunu yazmisim ve stop da olmadim) Neyse saglik olsun henüz daha hicbirsey netlesmis degil. Belki de 5.30dan alirsin kimbilir.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

yeni oyuncuların sahaya girmesini bekleyeceğiz...yada başka bir bakış açısı ile ağaların alttan maliyet kapatma işleminin sona ermesi bekleyecğiz..fakat.. 5,66-5,58 den sanki bir daha mal dolduracaklar bu kozaa 2 li dip yapmadan gitmez...ama deniz hocam ne der birde o değerlendirsin öğle arası..müsait ise..herkese syglar....
     Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    ,

işte fark....syglar.....

syglar.....

nasıl 30 daklık trend 60 daklık trendi tetiklerse...(bolinger orta çizgisine dikkat ediniz trend başlangıcı gibi ) 60 daklıkta 120 daklığı tetikler...syglar...
    nerede bırakmıştık...

nerede bıraktık ve son kapanış

ve benim 5,95 ten sonra ki takip noktam....yani meşhur masa üstü...

kesinlikle ytd...........

3.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

nerede bıraktık ve son kapanış

ve benim 5,95 ten sonra ki takip noktam....yani meşhur masa üstü...

kesinlikle ytd...........
    Merhabalar iyi akşamlar herkese. Hocam ağaların maliyet kapama işlemi bitti diyebilirmiyiz?

kozaa nın yükseleceğini tahmin ediyordum ama bu kadar hızlı yükseleceğini tahmin etmiyordum,bu kadar az lotla yukarı gidermi ? gitmez diyemem ama biraz daha mallanmadan yukarı götürmeleri zor gözüküyor,ama imkansız değil...
    a1 i çok kötü açık pozisyonunda yakaladılar,bu tahtalarda hala açık olmayacağını öğrenmedi

5.  Alıntı Originally Posted by Cenevreli Yazıyı Oku
    Merhabalar iyi akşamlar herkese. Hocam ağaların maliyet kapama işlemi bitti diyebilirmiyiz?

YTD...240 DAK DESTEK ÇALIŞMAZSA ALTTAN MAL İSTEYECEKLER DEMEKTİR..

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    .........a1 i çok kötü açık pozisyonunda yakaladılar,bu tahtalarda hala açık olmayacağını öğrenmedi BETER OLSUN!!

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    kozaa nın yükseleceğini tahmin ediyordum ama bu kadar hızlı yükseleceğini tahmin etmiyordum,bu kadar az lotla yukarı gidermi ? gitmez diyemem ama biraz daha mallanmadan yukarı götürmeleri zor gözüküyor,ama imkansız değil...
    a1 i çok kötü açık pozisyonunda yakaladılar,bu tahtalarda hala açık olmayacağını öğrenmedi

YAKALANSINLAR HOCAM BU KAPANIŞTA EKRAN DEĞİLDİM ...YARINA ONLAR POZİSYON KAPATIRKEN 5,95 VERECEM ELLERİNE OYNASINLAR...NASIL OLSA 5,95 TEKİ MERMİLERİM DURUYOR...YUKARI SALARLARSA 6,53 E DEVAM...Kİ DENİZ HOCAM A DEDİĞİM MUM SAYMA...5,38 KADAR GİDERİZ DEMİŞTİM..AMA NASİP TAKİP TAKİP SIKI TAKİP...

8.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

YTD...240 DAK DESTEK ÇALIŞMAZSA ALTTAN MAL İSTEYECEKLER DEMEKTİR..
    Teşekkür ederim hocam.

Sayfa 1138/1527 İlkİlk ... 13863810381088112811361137113811391140114811881238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •