Sayfa 114/169 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bizim tarz ülkelerde, Dolar FAİZDE İSTEDİĞİNİ ALMADAN düşmez.

Bu bu güne kadar hep böyle oldu.
    Geriye dönük 10 sayfada (Ve Topiğin ilk mesajından beri) bu konuyu anlattım sizlere.

Kısmetse haftasonu özetlerim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın bikmişbroker, mutlaka bütçe ve cari açık cezası olarak dolar ve faiz yükseltilerek kesilecektir. lakin süre olarak kafamda 2 senaryo var. birincisi dolar sürekli yavaş yavaş artırılarak 2018 in sonunda dolar 4.5 a getirilerek teslim alınacak. ikincisi de 1-2 ay içinde dolar 4 ler geçirilip, birinci kademe faiz arttırımı sağlanırsa bir sakinlaşma dönemi yaşanacak. sonra 2018 sonu yada 2019 ilk aylarında dolar tekrar zıplatılarak daha büyük faiz alınacak. yani seçim öncesi sağlam teslim alınacak.
    zaman konusunda sizin görüşünüz nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Deden yesin seni!!
    %18.5 diye yazıp durmadık mı?

Her banka (dönem dönem ve ihtiyacına göre) bu şekilde mevduat topla-ya-bi-lir.

ESAS TOPLAYAMAZSA sıkıntı başlar!

2000 krizinde Demirbank elinde çok güçlü kağıtlar ve devlet Tahvilleri olmasına rağmen, (belli başlı bankalardan-isimlerini burada yazmam doğru olmaz) KISA VADEDE ÖDÜNÇ PARA BULAMADIĞI İÇİN BATTI.

Gecelik faizler %3.000’e FIRLADI

Özetle “Para piyasaları” çok gaddardır!

HER ÖNÜNÜZE GELEN XX KADAR faiz veriyor diyerekten dalmayın, seçici olun derim.

TCMB nin ve devletin “Garanti “ ettiği meblağ dışındaki MEVDUAT HER ZAMAN RİSK ALTINDADIR.

Bunu unutmayın.

(Devlet garantisi mevduatta 100 bin TL galiba, Garanti Rakamını net bilen arkadaşımız buraya yazarsa bilgimizi de tazelemiş oluruz-Teşekkürler)

Bu arada, HAYIRLI CUMALAR!

Bankalar için 100bin aracı kurumlar için 120bin hocam o yüzden 120bin altında parası olupta bankalara yüksek komisyon ödeyen ky yi hiçbir zaman anlamadım, anlayamayacağım. Hem de mkk dan hisseye bloke koyma fırsatı varken...

ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Madem konu açıldı ben de sorayım:

"X" bankasında 100.000 TL param ve yine bu banka aracılığıyla aldığım bu banka haricindeki başka şirketlerin hisse senetleri var.
    Diyelim banka battı ve ben 100.000 TL'mi bankadan aldım.
    Hisse senetlerimi satabilecek miyim...satarsam parasını alabilecek miyim..
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Madem konu açıldı ben de sorayım:

"X" bankasında 100.000 TL param ve yine bu banka aracılığıyla aldığım bu banka haricindeki başka şirketlerin hisse senetleri var.
    Diyelim banka battı ve ben 100.000 TL'mi bankadan aldım.
    Hisse senetlerimi satabilecek miyim...satarsam parasını alabilecek miyim..
    Hemen sizden 1 üstteki mesajda “küçük yazılmış ama bence çok BÜYÜK BİR DETAY VAR.
    HİSSE SENETLERİNİZE MUTLAKA MKK dan BLOKE KOYUN!

Hisse senedini aldığınız banka batsa bile, hisse senetleriniz MKK da emniyet altındadır, ve bir başja yere virmanlayıp, SATIŞ VE PARA TAHSİLATINI oradan yaparsınız.

MKK ya BLOKE KOYMAKLA, aracı kurumunuzun, ve ARACI KURUMUNUZ VASITASI İLE HİSSE SENETLERİNİZİN başkaları tarafından -mesela spekülatörler) ÖDÜNÇ alınmasının da önüne geçmiş OLURSUNUZ! Kağıdınızla KİMSE OYNAYAMAZ YANİ!

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Bu arada “seyahatteyim” söz verdiğim için de yazılı yorumları toparlayıp kendi yorumumu da ekledim, hemen aşağıda.

Sent from my iPhone using hisse.net
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

ALTIN VURUŞ V
    Bu topiği açtığım ilk günden beri 3 lü kombinasyon ile “piyasaları†irdeledim.
    Faiz
    Döviz
    Ve Borsa (XU 30 Euro grafiklerim ile)

Aslında sizlere EKONOMİYİ anlattım

Bu anlatış YAZILI OLMADI.

Grafikler ile oldu.

USDTL de bir hedefte 2 li TEPE yapıldı.
    Bistte belirli bir seviyenin altına “inmeyeceğini†yazdım, ve inmedik, çökmedik, bilakis TOPARLADIK!

FAİZ konusu Dövizi frenleyen en büyük etkendir bir EKONOMİDE.

ZEHİR VE AŞI örneği ile Faizdeki AŞIRILIĞIN bize ZARAR vereceğini yazdım!

Şu anda %18.5 hedefli FaizİN çıkışı EĞER O SEVİYEYİ GEÇMEZ İSE, ekonomimize ZARAR VERMEZ!

Haa, FAİZ %25 lere (Allah korusun) fırlar, o zaman AŞI BİZE ZEHİR OLUR.

Sonuçta beklentim Faizin %18.5 lar civarında KALMASIDIR!

Bu durumda da DÖVİZ SAKİNLEŞİR VE BORSA YOLUNA DEVAM EDER.

Bıkmışbroker dan Grafikler ile Ekonomi Yorumu okudunuz.

Son düzenleme : bikmisbroker; 18-11-2017 saat: 19:40.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Bir sonraki mesajımda ise yine bu topikde “benim yazdıklarımdan dolayı” fikirlerini beyan eden arkadaşlarımın yorumlarını da ekleyeceğim.
    Çok güzel katkıları olmuş o kardeşlerimin.
    Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8. Teşekkürler üstat!

Sayfa 114/169 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •