Sayfa 114/312 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 905 - 912 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Biz böyle sahtekarca işlem yapanları çok gördük,bunlar insider trading yaparlar,şirketle anlaşmalıdırlar,senden benden önce bilançonun geleceği günü bilirler,zarar rakamı gelsin sermaye kaybıyla eksi olsun hele sifonu çekecek 33 gösterecek.YTD

Kasten zarar ettiriyorsunuz bari SPK sizi uyarmadan sermaye kaybına ilişkin önlemlerinizi yol haritanızı açıklayın.Tahsisli yap ya da bence Muhasebecini değiştir.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    merhaba dostum takas paylaşma imkanın bu gün yarın paylaş .dostum.bol kazançlar

3. Maşşallah maşallah....süper batmayan intema ve eczacılar .....sper zarar...-24.965 450 tl zarar buyrun burdan yakın... Satan sattı zaten kendileride gazı verdi 50 ve üzeri iyi sattılar şimdi 34 .tl

4. Kesinlikle makyajlı bilanço.72 Milyon Brüt karı varken,,diğer giderler hariç sadece pazarlama gideri 72 Milyon.
    Satılmaya hazır finansal varlıklardaki 26 Milyon tl lik değer artışı olmasa özsermayesi eksi olacaktı.
    Gelir Tablosu 25 milyon zarar Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu 100bin artıda.
    Peki isteseler bu değer artışına Gelir Tablosunda yer verip kar gösteremez miydi?

Yalansınız yalan,,,karı gizliyorsunuz.Elimde istatistik yok ama her 5 evin 1inde Vitra vardır. YTD
    Adamların elinde bahane hazır kapı gibi zarar var,bakalım yarın ne kadar basacaklar.Kademeler arası hep boşlul açığa satış fırsatı da pek bırakmıyorlar.YTD

5.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    merhaba dostum takas paylaşma imkanın bu gün yarın paylaş .dostum.bol kazançlar
    https://hizliresim.com/1JaXQN
    Dün ve bugün..

6. Bende mal kalmadı fakat insan bu kadar mı acimasiz bir yapiya sahip olur ve bu kadar mi haram yer vallayhi boyle bir sirketi nasil ali cengiz oyunlari ile birak karı 25 mil, zarar aciklayabiliyorlar ve spk yillardir bu yatirimci zulmu ve somurusune seyirci kalıyor hayret,i tema gibi milyarin ustunde satis yapan ve 100 mil.uzerinde kar yapan bi sirket, muhasebe oyunlari ile birak kari 25 mil. Zarar acikliyor, nasil yiyeceksin, coluk cocuguna nasil yedireceksin bu paraları, yiyemezsin , yediremezsin ,arkadaş,yiyemeyeceksin bunu umuyorum a..bir tecrube ile ogreneceksin, bu kadar bariz vede gostere gostere, meydan okurcasina oynanan oyunlara pessssssss diyorum...
    SPK demiyor ki kardesim sen millete zulüm icin mi halka acildin, her sene zarar ettin de o buyuk miktarda öz sermaye nasil olustu. ?????
    ve en son nokta bu hareketler unvaninizin ustunden silindir gibi geciyor ve her defasinda biraz daha yipratiyor gozumuzde, yaziklar olsun diyorum...

7. Bence intema da mal kaptiran sahip, boyle bir son darbe oyunu planlamis zannediyorum,ben polemik olmasin diye birşey yazmak istemiyorum, akilli yatırımcı bu harekete yarin ve takip eden gunlerde nasil cevap verecegini iyi bilir diyorum, Allah diyorum...ytd.

Sayfa 114/312 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •