Sayfa 114/245 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 905 - 912 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by transmisyon Yazıyı Oku
    ben sabahki durumda hemen şirketi arayıp yatırımcı ilişkileri ile görüşmek istedim sabah yoktu öğleden sonra görüştüm ,sabah 15000 lotla devre kesici uygulaması sadece bizim menkulün hatası beceriksizliğinden kaynaklı olarak anladım,arkadaşa B ye ne zaman geçilir diye sordum zaten b yiz şu anda dolaşımdaki durum bakımından dedi fakat dönem dönem açıklama yapılıyor dedi ,ayrıca cumaya bilanço yu yetiştirmeye çalışacaklarmış sayın yavtav sürekli söylüyordu B ye geçmesi lazım diye Yatırım ilişkileride aynı şeyi söylüyor hayırlı olsun
    Bakın bugün kü gyo işlemlerine bakın metro süpürüyor b grubu için 1.81 ort yeterli bu gün kü halka açıklıkla
    1 ocakta b grubuyuz İNŞALLAH NORMAL şartlarda metro bence başka kurumlardan pozisyon aldı ve ocaktan
    Sonra start verecek ki açıkçıları o zaman avlayacak bizim menkule gelirse py çıkışlarda yağmur gibi satar
    Düşüşte bakar galip bütün mallarını alsında kurtulalım metro gyo oluruz ytd kişisel tahminlerimdir

2. Geçen yıl şubat ayında ki yazım altta )

Halka açıklık 5,32 ye çıktı.benim beklentim 7,5-10 arası beklentiler
    1-horizondaki yüzde yirmi altı iskonto ile alınan dairelerin satışı ilgili kampanya
    2-güre termal tesisleri ile ilgili full satış olduysa bununla ilgili açıklama
    3-satış kararı alınmış ama henüz satışa çıkılmamış kilyos arazisi ilgili satış açıklaması
    4-bedelli veya bedelsiz sermaye artırımı
    5-halka açıklığın artması sonucu b grubuna girmesi
    6-yeni proje ve projeler açıklaması
    7-tahmin stratejik ortaklık görüşmeleri
    Aklıma gelenler bunlar bu yüzden beklemeye değer buluyorum.
    KDV indirimleri bize olumlu yansıyacaktır ...
    Son olarak şuan ağacı sallıyorlar dökülen dökülür kalanlar bizimledir ...hakkımızda hayırlısı ytd

3. saçma sapan hareketler niyetleri iyi görünmüyor anlamsız baskı hayırlısı bakalım umarım bilanço iyi gelir
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

4. bilanço ne zaman geliyor acaba bilen varmı?

5.  Alıntı Originally Posted by zafer41 Yazıyı Oku
    bilanço ne zaman geliyor acaba bilen varmı?
    30.10.2017 son gün
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

6. kendileri çalıyor oynuyor bakalım ne olacak

7.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    saçma sapan hareketler niyetleri iyi görünmüyor anlamsız baskı hayırlısı bakalım umarım bilanço iyi gelir
    İyi bilançonun arefesinde hemen yukarı yönlü bir füze hareketi beklemiyorum açıkçası. Biraz gaz alma hareketinden sonra atlayan yatırımcılara mal verip iyice süründürdükten sonra yukarı yönlü hareket başlar diye düşünüyorum. Ya da bilanço sonrası çok sert zikzaklar çizip küçük yatırımcıları korkutup yine ellerindekini alıp yukarı gitme ihtimali de olabilir.

YTD değildir.

8. Bilanço geldi gelecek uyutma taktiği devam ediyor. Biraz daha baskı kurun pişik olacaksınız sonunda.Hadi iş yat.Bizim mnk. el ele verinde al gülüm ver gülüm tekrar yukarı yapın.ytd. saygılarımla

Sayfa 114/245 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •