https://m.youtube.com/watch?v=ytKiBUjHHqY
Neler cekti bu Anadolu kadini, neler cekti. Len kadincagiz rahatsiz ve yorulmus, al elindeki cocugu tasiyiver, hayvanoglu hayvan. Yaziktir abi...
Yaziktir dedigim icin ben de sucluyum.
Hepimiz sucluyuz abi.
Disil güç bunun hesabini yakinda soracak...
Basimiza gelecekleri hakettik.
Olabilir...Emme petrol 2 misli artmali, cunku dolar dusecek. Nasil yukselsin ki? Yeni bir dengeye ihtiyac var, altin TL bazinda yatay yada cok az degerlenirlen, petrol fiyati yukselmeli.Anıl Dogru
@anl78
·
1 sa
ons 1400 olur diyenler !!
Feto konusunda ayva ile tamamen hemfikirim,
hic bir ayrim yapmadan ,
laik , dindar , alevi, sunni, turk , kurt. sagci solcu
hepimiz bu amerikan ajani vatan hainlerine karsi yekvucut olacagiz , baska hicbir yolu yok.
gerici dedikleri tayyip cogunlukla tek basina kalarak bunlarla mucadele etti ediyor.
tayyibi begenmeyebiliriz ancak tayyibi
bunlarin kumpaslariyla, darbeleriyle, ekonomik dayatmalariyla, yaptirim ve bankalari cezalandirma tehditleriyle degil sandikta degistiririz gerektigi zaman.
vatan bu kadar ucuz degil bu din taciri amerikan ajanlarina birakilamaz.
para cezasini odermiyiz, yoksa hem rest cekip hemde incirlikten def mi ederiz bu ajanlarin tasmasini tutanlari zaman gosterecek.
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
Turkiya'da kisi basi milli gelir, satinalma olarak bakildiginda 27.000 dolardir...Turkiya buyumustur...
.
hacı kuzu olmuş hindu kuzu.
tanışıyor musunuz dediydik
cevap alamadık mı ?
bu arada
kuran tartışılmaktan korkmaz.
çünkü "akıllı insanlara geldiğini" söylüyor.
ne dersiniz ?
saygılar
.
Abi suan bir kabustan uyaniverdin...
Kuzu uryama girdi...Abbow nasil bir kabustu...
Korktum, gidiyon ben abi, bi deha gelmem...
Yer İmleri