Sayfa 114/268 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2144 madde; 905 - 912 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Yarin ilaveye guzel firsat verir

2. Pis kündeye geldik. İşlem yapmaya fırsat bile olmadan seanslar durduruluyor. Her devre kesici iyi olacağına daha beter oluyor. Borsada yatırım yapıyorsan prensiplerin olmalı derlerdi, bizimde kendimize göre prensiplerimiz vardı ama hafta sonuna mal ile girmeme prensibini yaşayarak öğrendim. Kulağıma küpe olsun. Borsanın tarihinde böyle bir hareket yok herhalde.

3. Acısını çekmeyen kalmayacak.

Hep dedim, hep diyorum. Herkes acısını çekecek. Öyle yok.
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,351
    ankarada ve iç anadoluda 4 gün kar lastiği don lastiği lazım
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Acısını çekmeyen kalmayacak.

Hep dedim, hep diyorum. Herkes acısını çekecek. Öyle yok.
    Samandağ biberi ile yatip kalkıyorum... acıma aci katıyor...maksat bir an once acımı cekip...antakya'nin peyniri kunefesini yemek...

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

6. Sayın Jnothan bende yemeği acılı severim. Ama üzerine tatlımı yerim

7.  Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    Sayın Jnothan bende yemeği acılı severim. Ama üzerine tatlımı yerim
    Ortak peynirli kunefe ama hakikisinden ..antakya işi...amaaa nezaman biliyormusun; artik 30 üstüne demir aldığımızda..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

8. valla açığa prensip olarak hiç alış veriş yapmam. ama açığa satışı durdurmasalardı aşağıya ciddi hareket bekliyordum. 3 gündür sabah açığa satışı iptal ediyorlar. sabahleyin açıklama yapıyorlar. Madem iyi niyetlisiniz yatırımcıyı korumak amacınız çıkın paşa paşa bu hafta böyle olacak veya bu ay böyle olacak deyin. Amacınız ne sizin? Sabah açıklama yapıp kağıtları şişirtiyorsunuz. Ne olacak peki izin verdiğiniz ilk gün??? benim artık kalbim kaldırmıyor. parmak kestim çıktım. bu saatten sonra sadece zotaya yatarım beklerim. oyunu kuralına göre oynarım. Malda bekleyenlere sabırlar diliyorum inşallah 40 ları 42 leri görürsünüz. Kendi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi malının derdini çekiyor sonuçta...

Sayfa 114/268 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •