Sayfa 114/427 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Arkadaşlar hisse satışı konusunda bazı konuları tespit etmekte fayda vardır. Alkim_Kora Holding arasındaki ilişkiyi, Koç Holding ve şirketleri arasındaki ilişki gibi görmek son derece yanlıştır. Koç Holding, bağlı şirketlerinde hem ortaklık hem de yönetim açısından tam bir hakimiyeti söz konusudur. Kora Holding ise Alkim'de sadece sizin ve benim gibi sadece ortaktır. Ve Kora Holding tek ortaklı bir şirket olup o ortak Arkın Kora'dır. Adı KORA Holding olmakla birlikte Arkın KORA'nın bir şirketidir. Dolayısıyla Kora Holding satışları sizlerin ve benim yaptığımız satışlar gibidir. Eğer Yönetim Kurulu Başkanı Reha KORA hisselerini satmış olsaydı o zaman "Ne oluyoruz?" diye sorgulamamız gerekirdi.
    Anlaşıldığı kadarıyla 2. nesil ortaklar arasında ticari gelecek ve yönetimsel anlayış arasında farklılıklar var. Bu nedenle Alkim çizgisi dışında ticari anlayışı olan ortaklar hisse satışı ile şirketten çıkmaktadır. Biraz dargınlık da var ki satışları diğer kardeş veya kuzenlere yapmak yerine borsada yapıyorlar. Hakim ortak ve yönetim farklılıklarını netleştireceğinden bu ortak satışlarını şahsen orta vadede olumlu buluyorum.
    Mevcut durumda Yönetim Kurulu Başkanı Reha KORA şirkette söz sahibidir ve şirketi gördüğüm kadarıyla iyi bir şekilde yönetmektedir. Gönül arzu eder ki satılan hisseleri piyasadan toplasın ve hisse çoğunluğunu sağlayarak hakim ortak konumuna gelsin.
    Ticari açıdan bakacak olursak PS üretimine Temmuz ayında başlanması şirket geleceğinde önemli bir dönemeç olacaktır. Yurt içi ve yurt dışı satış kanalları kurulmuş ve gerekli anlaşmalar yapılmış ise 3. çeyrekten itibaren çok güzel şeylerden bahsedeceğiz.

2. Alkın yolu birdir sn cemmer97, bu görüşlere katılıyorum yazmaya üşendim bu topikte bize temettü vermesin sn başkan satanın hisselerini piyasadan toplasın alkim gibi bir hissede güven bunalımı ortadan kalksın.
    bilançosundan tutun Alka ortaklığı ve PS yatırımına kadar kasadaki 171 mil. tl dövize kadar herşey yolundayken Allahın her günü yeni bir satış haberiyle maneviyatımız bozuldu, uzun zamandır yazan sn yak bile sitemlere başladı.

patron bize temettü vermesin bir sasa yada hektş neden olamıyor teknik ve temel verileri son derece güçlü olmasına rağmen.

her yıl 30 ila 40 mil kar sadece Alka kağıttan buna aktarılıyor.

firmayla irtibatı olan arkadaşlar lütfen patrona bildirelim 42 krş temettü vermesin o parayla satan ortağın hisselerini piyasadan toplasın.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Alkın yolu birdir sn cemmer97, bu görüşlere katılıyorum yazmaya üşendim bu topikte bize temettü vermesin sn başkan satanın hisselerini piyasadan toplasın alkim gibi bir hissede güven bunalımı ortadan kalksın.
    bilançosundan tutun Alka ortaklığı ve PS yatırımına kadar kasadaki 171 mil. tl dövize kadar herşey yolundayken Allahın her günü yeni bir satış haberiyle maneviyatımız bozuldu, uzun zamandır yazan sn yak bile sitemlere başladı.

patron bize temettü vermesin bir sasa yada hektş neden olamıyor teknik ve temel verileri son derece güçlü olmasına rağmen.

her yıl 30 ila 40 mil kar sadece Alka kağıttan buna aktarılıyor.

firmayla irtibatı olan arkadaşlar lütfen patrona bildirelim 42 krş temettü vermesin o parayla satan ortağın hisselerini piyasadan toplasın.
    Temettü verdiği zaman da % 15 stopaj kesiliyor ky den. Ordan da zarar yazıyoruz. Temettü vermeseydi ve yatırımlardan dolayı da bedelli sermaye artırımı yapsaydı ky nin çoğu bunu isterdi diye düşünüyorum. Önemli olan bu satışların şirket ortakları arasında anlaşmazlık sonucu olmamasıdır. Ben kendi sahsıma şirket içerisinde bir problem olabileceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım. Saygılar.

Herifin 27 milyon lotu var.
    Diğer ortakların 13 milyon lot ortalama
    Aynı seviyeye mi gelecekler acaba

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Temettü verdiği zaman da % 15 stopaj kesiliyor ky den. Ordan da zarar yazıyoruz. Temettü vermeseydi ve yatırımlardan dolayı da bedelli sermaye artırımı yapsaydı ky nin çoğu bunu isterdi diye düşünüyorum. Önemli olan bu satışların şirket ortakları arasında anlaşmazlık sonucu olmamasıdır. Ben kendi sahsıma şirket içerisinde bir problem olabileceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım. Saygılar.
    Aynı düşünüyoruz. Reha bey Piyasa hattına konuk olduğunda da fikir ayrılığını hissettirmişti, ya da biz öyle anladık.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%
    KORA HOLDİNG A.Ş 27.935.168,00 18,62 7,63
    MEHMET REHA KORA 14.485.178,39 9,66 13,09
    FERİT KORA 13.281.739,29 8,85 11,99
    ÖZAY KORA 12.532.735,98 8,36 10,31
    TÜLAY KORA 11.079.752,42 7,39 9,91
    ADEM HALUK KORA 2.505.386,88 1,67 9,82
    ARKIN KORA 687.057,63 0,46 18,76
    DİĞER 67.383.695,22 44,99 18,49
    TOPLAM 150.000.000,00 100 100

Son kap taki satış bu cetvelde güncellenmemiş durumdadır.

Bu tabloda imtiyazlı hisselerin oy kullanma hakkı yüzdelerine bakınız.

Arkın Kora, Mehmet Reha beyin kuzenimi yani amca çocuklarımı. Kora Holding kimin şirketi web sayfasında net bir şey yok. Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi

Kora holding arkın beyin.
    İmtiyazlı HİSSESİ de çok
    Ferit ile reha emmi çocukları da diğerleri hangisinin kardeşi ben de bilmiyorum
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 114/427 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •