2 ceyrekte %21.7 büyüme rekor sanayi tarafında çok yüksek burada bi sıkıntı var devleti soyan patron devlete düşman patronlar gibi bi durum var hisselerde
2 ceyrekte %21.7 büyüme rekor sanayi tarafında çok yüksek burada bi sıkıntı var devleti soyan patron devlete düşman patronlar gibi bi durum var hisselerde
Büyüme rekor kiriyo ihracat rekor kiriyo neresi büyuyo kim kime ne satiyo rekor kiriyo biz niye kazanamiyoz arkadaş hisseler niye cıkmaz hersey süperse sıkıntı bizdemi acaba yatirim yapiyoz kazanamiyoz s.p 7 ay rekor üstüne rekor kiŕmiş hep bizdemi bu alavere dolaplar dönüyo arkadaşlar varmi bi yorumu olan.
Koin borsası yine şişti bizimki de arada yalandan şişse de çıksak. Ya stabil, ya da düşüşte. Kimin ahını aldık arkadaş
Bugün 144 k sattım, 100k kaldı. onuda musait bir zamanda yollarım. maliyet 4.04 dü.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
#AYCES ATINYUNUS ÇEŞME / #DYOBY DYO BOYA / #PETUN PINAR ET VE UN / #PNSUT PINAR SÜT / #PINSU PINAR SU / #VKING VİKİNG KAĞIT - Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar'ın vefat ettiği açıklandı.
Çıkmayan hisse düşermi ...bu polse düşer.
Çıkış hareketi, düşüş hareketi kadar istikrarlı olsaydı, Bu kağıt bugün 8.XX tl civarında olacaktı. Buraya gelip de gaz verenlere inanmayın, Bu kağıda inancı tam olsa,kağıdı daha çok alıp, kimseye söylemeden yazmadan çizmeden o günü beklerdi. Konu kazanmak olunca bazı insanlar çirkefleşiyor. Milleti beklentiye sokup mal çıkışı yapıyorlar. Hislerim beni yanıltmadı Bu kağıtta 2,8X görünce sat, düşünce al. Tercube kadar gerçeklik yokmuş.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Yer İmleri