Sayfa 114/372 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. olmasan da canın saolsun ..bekliyoruz .sorun yok ..

2. sürekli mal kaybediyon tahta yapıcı ..

3. Maaşallah hissemize nazar değmesin.

4. Ortaklar tavan olmadı diye küstünüzmü ne yaptınız 😅

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Ortaklar tavan olmadı diye küstünüzmü ne yaptınız ��
    miak ın 700 olduğu ,yeotk in 280 olduğu ,alfasın bölünmemiş haliyle 2000 olduğu bir borsa ortamında atatp nin gideceği yerin ucu açıktır...neredeye de gitse kimse bir şey diyemez...yazılım ve teknoloji hissesi...alanında dünyada bir elin parmakları arasında...Çin gibi 1,5 milyar nüfüsü olan bir pazarda büyümeye devam ediyor..türkiyede borsa istanbulun işlem alt yapısının %50 sine hakim...sürekli kendini yenileyen ve arge çalışmaları yapan güçlü bir şirket...aynı zamanda da finansalları çok iyi ve borçsuz...sermayesi düşük, halka açıklığı da düşük buna mukabil karlılığı yüksek...

kısacası olası büyük çıkışlar için tüm alt yapısı müsait...gerisi de artık tahta yapıcılara kalıyor..ben kasım ayı ile birlikte hem çok güzel bilançosu (yazılımlar mevsimsellik nedeniyle son iki çeyrek çok güzel geliyor) hem de green x platformunun estireceği rüzgar ile çok ilginç fiyatları görebileceğini düşünüyorum ve bu çıkışlarının da devamı gelebilir...

aldığım ilk gün de söylediğim gibi ben o günleri görmeden bir yere gitmeyecem...sabır ile bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    miak ın 700 olduğu ,yeotk in 280 olduğu ,alfasın bölünmemiş haliyle 2000 olduğu bir borsa ortamında atatp nin gideceği yerin ucu açıktır...neredeye de gitse kimse bir şey diyemez...yazılım ve teknoloji hissesi...alanında dünyada bir elin parmakları arasında...Çin gibi 1,5 milyar nüfüsü olan bir pazarda büyümeye devam ediyor..türkiyede borsa istanbulun işlem alt yapısının %50 sine hakim...sürekli kendini yenileyen ve arge çalışmaları yapan güçlü bir şirket...aynı zamanda da finansalları çok iyi ve borçsuz...sermayesi düşük, halka açıklığı da düşük buna mukabil karlılığı yüksek...

kısacası olası büyük çıkışlar için tüm alt yapısı müsait...gerisi de artık tahta yapıcılara kalıyor..ben kasım ayı ile birlikte hem çok güzel bilançosu (yazılımlar mevsimsellik nedeniyle son iki çeyrek çok güzel geliyor) hem de green x platformunun estireceği rüzgar ile çok ilginç fiyatları görebileceğini düşünüyorum ve bu çıkışlarının da devamı gelebilir...

aldığım ilk gün de söylediğim gibi ben o günleri görmeden bir yere gitmeyecem...sabır ile bekliyorum..
    Sevgili dostum senin sayende bu kağıtla tanıştım, Allah razı olsun senden. Sayende benimde beklentim üç haneli rakamlar inşallah.

(Yatırım tavsiyesi değildir)

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Ellerine sağlık abi gerçekleri paylaşmışsın bakalım kim daha sabırlı çıkacak 😅😅

8. Ayrıca şirketi tanımama vesile olan sn.kazanckapisi dostumuda unutmamak lazım.

Sayfa 114/372 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •