Sayfa 114/181 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon
Arama sonucu : 1446 madde; 905 - 912 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Ortak dün baktım hektaş sayfasında 18 sayfa entry girilmişti, bana göre fişi çekilmiş hisse ama nasıl bir yatırımcı grubu oluştuysa artık. Helal olsun diyelim diyecek başka bir şey yok.
    Bende ona şaşıyorum ne beklediklerini kendileride bilmiyor ben 2024 yılında yeni panel fab. Acılışı... Sunjunior haberleri... Trafo kapasite artırım haberlerini bekliyorum... Daha ileride invertör ve bir sürü ekipman artışlarını bidahaki yaza öte ledim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Bugün bir ihale daha almışız..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Arçelik haberi geldi, hayırlısı olsun. Arçelik markası ile satılacak ürünler, çok bomba haber bence.

4. Hayurlı olsun sunjunior Arçelik ile piyasaya cıkıyormuş...

5.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Arçelik haberi geldi, hayırlısı olsun. Arçelik markası ile satılacak ürünler, çok bomba haber bence.
    Benden hızlısın çok güzel bir haber ortak

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Benden hızlısın çok güzel bir haber ortak
    Müthiş haber ortak, bu çeyrek net etkisi görülmeyebilir ama 4. Çeyrek karımıza ciddi katkısı olabilir. Çok çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Arçelik haberi geldi, hayırlısı olsun. Arçelik markası ile satılacak ürünler, çok bomba haber bence.
    Evet beklenen haber, çok iyi oldu,yatırımcılarına hayırlı olsun,yanlız birilerinin haberi varmış gibi kapanışı karanlık odada 5 lira gibi yüksekten kapaması ilginç.

8.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Müthiş haber ortak, bu çeyrek net etkisi görülmeyebilir ama 4. Çeyrek karımıza ciddi katkısı olabilir. Çok çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum
    Yıllık 65.000 satış hedefleri vardı bildiğim kadarıyla. 2024 de bu rakama ulaşırlarsa neler olur düşünemiyorum.

Sayfa 114/181 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •