Sayfa 114/330 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Saatlikte OBO oluşumunu bir ben mi görüyorum? Var mı yorumlayacak arkadaş?
    Günlükte de oboya evriliyor. 37,80 boyun çizgisi.

2. Sn isoleyte iyi bisey mi obo ya evrilmesi duser mi cikar mi?
     Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Günlükte de oboya evriliyor. 37,80 boyun çizgisi.
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burayida kırıp 35/36 Lara inmeyiz inşallah..Ne yapalım tahtaciya rica edelim...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Sn isoleyte iyi bisey mi obo ya evrilmesi duser mi cikar mi?

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi bi formasyon değil ama bence problem de yok. 37,80 üzeri kaldığımız sürece dinlenmeye devam

5. Gerçekten şaşırmamak elde değil. Kısa sürede %100 yapan bir hissenin, her gün yükselmesini beklemek nasıl bir düşünsel evredir. Borsada her gün %3-5 para kazanılıyorsa nerede bu süper zenginler.

Şirketin bir ederi var. Bu edere de her zaman iskontolu bir şekilde yaklaşmış. Bilanço gelir ucuzlar, sonra yine ederine yakınsar. Bu döngü yıllardır böyleyken, neden her allahın günü sürekli yükseliş beklenir.

Madem her allahın günü yükselmesini istiyorsunuz, her allahın günü 2-3 milyon lot alım yapın. Şu an fiyat 18-30 rallisini yapmış ve 28 e geri çekilmiş olsaydı yine aynı muhabbetler dönecekti. 18-42 yapmış, fiyat 38 millet veryansın ediyor. Anlamak mümkün değil. "Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz" demiş atalar.

Her gün yükseliş bekleyenler, her gün yükselen tahtalara gitsinler. Tutan mı var. Satın çıkın, çok gidene girin. İnsan biraz "şükür" demeyi öğrenmeli, bu açgözlülük neden.

Bu şirket ederini bulur. Ama hızlı ama yavaş, ederini bulur. Bu ezelden beri aynı, bugünden sonra da değişmeyecek. Yatırımcı olmayı öğrenemedik gitti.

6. Tahtacı bizle bizde onla muhabbet ediyoruz.
     Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Gerçekten şaşırmamak elde değil. Kısa sürede %100 yapan bir hissenin, her gün yükselmesini beklemek nasıl bir düşünsel evredir. Borsada her gün %3-5 para kazanılıyorsa nerede bu süper zenginler.

Şirketin bir ederi var. Bu edere de her zaman iskontolu bir şekilde yaklaşmış. Bilanço gelir ucuzlar, sonra yine ederine yakınsar. Bu döngü yıllardır böyleyken, neden her allahın günü sürekli yükseliş beklenir.

Madem her allahın günü yükselmesini istiyorsunuz, her allahın günü 2-3 milyon lot alım yapın. Şu an fiyat 18-30 rallisini yapmış ve 28 e geri çekilmiş olsaydı yine aynı muhabbetler dönecekti. 18-42 yapmış, fiyat 38 millet veryansın ediyor. Anlamak mümkün değil. "Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz" demiş atalar.

Her gün yükseliş bekleyenler, her gün yükselen tahtalara gitsinler. Tutan mı var. Satın çıkın, çok gidene girin. İnsan biraz "şükür" demeyi öğrenmeli, bu açgözlülük neden.

Bu şirket ederini bulur. Ama hızlı ama yavaş, ederini bulur. Bu ezelden beri aynı, bugünden sonra da değişmeyecek. Yatırımcı olmayı öğrenemedik gitti.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ben trader tarafında yorum yapıyorum tahtacı beni bir haftada öptü,siz UV ciler güzel kazadiniz,kazanmaya da devam edeceksiniz benim laflarım bu hafta beni öpen yatırım fonuna😆

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Ben trader tarafında yorum yapıyorum tahtacı beni bir haftada öptü,siz UV ciler güzel kazadiniz,kazanmaya da devam edeceksiniz benim laflarım bu hafta beni öpen yatırım fonuna��
    Fonlar alır satar çok takılmayın. Örneğin bir tanesi 21-23 aralığında 4 milyon kadar sattı. Hala daha satıyor. Bunun önemi sadece kısa vadede. Yarın gelen bilanço sonrasında aynı fonun çok daha yüksek fiyatla almayacağını kim söyleyebilir. Aldı da mı yürüdü, yoksa sattı da mı yürüdü. Bunlar anlamsız geliyor bana.

Uzun vadede en az risk barındıran hisselerden bir tanesidir işmen bana göre. Hele ki bankalar ile mukayese yapınca bu riskin bankalara göre ne kadar düşük olduğunu da herhalde kimse inkar edemez.

Daha önce de belirtmiştim, bu bilançonun ederi bana göre 80 TL dir. Gelecek bilançolara bakar, hedef fiyatımı revize ederim. Ama kısa sürede değil 80, 60 liralara hızlı bir yükseliş de beklemem. 50 lira üzeri makuldür 3. çeyrek gelene kadar. Sonrasına beraber bakarız.

Bol kazançlar.

Sayfa 114/330 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •