artık olayın boyutu değişti seans içinde bilerek kap atıyorlar
14K altı toplarlar artık yakındır bişeylerin kokusunun çıkması.
Kimsenin hisse misse sattığı yok alavere dalavere bedelsiz de sona yaklaşıyoruz ne yapalım ne edelim de şu kynın elindekileri alalımın derdindeler.
Tek lotla taban ve tavan yaptıran bir sistem var. Ne kadar dökebilirlerse o kadar iyi aşağıya basmalarına bakmayın mallar yine kendilerinde satma falan yok.
Araba almak için 50 lot satış yaptım ardından bu kap düştü!Elim titreye titreye sattım!Hadi benim ihtiyacım var da Dede senin ne ihtiyacın var?Arkanda kapı gibi oğlun Mustafa var.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Şirkete tam hakim patron satış yapıyor seans kapanmadan kap atıyor gerçi ben tahmin etmiştim.
Alım programı açıklayıp tek lot almayanlar satışa sıralanmışlar.
Benim tek sıkıntım hala anlaşma yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ahhaaa,sevgili üstad; darbe girişimi sırasında birçok şirketin hissesine sahip çıkma adına hisse geri alımı yaparken egeenin patronlarının bırakın hisse almayı satışlarımız yüzde %20 düşecek kapı atmaları,2014 yılında başlanan ve 10 yıl geçmesine rağmen modernizasyon ve yeni yatırımlar halen sonuçlanmamış,bunlarda mantık aramıyorsunda hisse satışındamı mantık arıyorsun.
Not: şimdiden hayırlı olsun,alacağın tomofilin arkasına hösüyün bayraktar sağ olsun yazdırırsın artık.
Yer İmleri