Bist100 tale bazlı son 1 yılın zirvesini bugün tazeledi, bizde 17 kapattı 18 yaktı ile vakit öldürmekten başka 1 icraatımız olmadı maalesef işin kötü tarafı endekis düşerse şayet biz yeni dip yaparız
Bist100 tale bazlı son 1 yılın zirvesini bugün tazeledi, bizde 17 kapattı 18 yaktı ile vakit öldürmekten başka 1 icraatımız olmadı maalesef işin kötü tarafı endekis düşerse şayet biz yeni dip yaparız
Hamdım Piştim Yandım
3 ziyaretçi.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
17.85 ilk zorlanacagı direnc. 17.60 destek oldu artık. Asagı kırılırsa sıkıntı cıkarır.
bilancoya göre bu duruş eh işte dedirtiyor.. 1 ziyaretçi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Endekis düşmediği sürece sıkıntı yok
Hamdım Piştim Yandım
O ne güzel bilanço gelir tablosu. Hep en kötü geride kaldı diyoruz hep daha kötüsü geliyor. Ortadoğu'da nasıl dip yoksa hep daha kötüsü olabiliyorsa petkimdede aynısı oluyor.Petkim den umutlu olmak Şam in Paris olabilecegini hayal etmek gibi birşey. Azeriler burayı paravan şirket yapmışlar karlı işler socara zarar edecek işler petkime. Arsasını bostan yapsa limandan bostan ürünleri ihraç etse daha kârlı olur. Yönetimi stratejik bostan faaliyetleri konusunda aksiyon almaya davet ediyorum. Petro kimya felan gereksiz işler zaten beceremiyorsunuz. Bari guzelim İzmir'in toprağını boşa işgal etmeyin
1 ziyaretçi.. ytd
0 ziyaretçi
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri