yine aynı şeyi yapıyor. bugünde millete malı 5,75-80 arası sattı. kapanışı kaça düşürcek bakalım. gerçi hemen her hissenin patronunun taktiği o. misal veriyorum şuan gerel 1.90 olsa 1 tane hisse dışarda kalmaz hepsini toplar. o kadar bezdirdi ki milleti. gerçi ben inat ettim. aynı burası gibi hedef fiyat belirledim kendime istediği kadar çıkarsın istediği kadar indirsin. hedefim burası için +-5 olmadıkça vermeyeceğim. öyle hayal bir rakam da değil. burada yazıp bilmeyen arkadaşları etkilememek adına fiyat yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. gerelde hedef fiyatım 2,10 üstü dedim diye özelden "hani 2,10 olacaktı" yazan oldu malesef
kimseye tavsiye verecek kadar bilgili değilim. bist bu kadar yükselmişken bizim tarman neden bu kadar basıyor kağıdı onuda anlamadım gitti. 2 kademe yükselecek diye ödü kopuyor. açılış 5,70 diyelim gün ortası indi çıktı derken 5,73 olsun boyna aşağıya sallıyo. şu yatırım olayı doğruysa (önceden yapılmış ama çed için bekleyen) ki burada bazı üstadlar öyle diyorlar. o zaman görürüm ben düşürmeyi.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri