[QUOTE=loruhlano;3204879]
demekki bu 3 oldu tşkler loruhano...
[QUOTE=loruhlano;3204879]
demekki bu 3 oldu tşkler loruhano...
deniz hoca speğe ( ben) bile çaktırmadan 5,000,000 lot almış...ki onlar - 4,000,000 ise +5000,000 a 9,000,000 lot eder vay deniz hoca vay
neyse ben kaçar herkese iyi geceler..deniz hocanın üstüne hepsini yıktım ya rahat rahat uyurum ..sizde öyle yapın...![]()
dayanamadım buna da cevap vereyim..hükümet ankara yı ( belediye ) kaybetmeden hiç bir sey olmaz dolar.. ankara yı muhalefet alırsa erken seçim için düğmeye basarlar.. ozaman bu olur
not bu grafik 29,11,2018 de çizildi ve vadesini bekliyor...syglar...
birtek neyi hesaplayamadım...dip çalışmasını ben 4,95 -4.85 olur dedim 5,1x oldu bu nedemk..5,10-4,85 =,0.25.... 8,10-0,25=7,85 dolar beklentisi ne zaman olu allah blir...ama inşallah olmaz..bence eylül - kasım vadeli ..çünkü eğer hükümeti erken seçime götüremezsen bu senaryo olmaz ..borsa ozaman 120.000-65,000=50,000 ENDEX....84,000 + 50,000 = 132,000...CİVARINA GELİR..ÇÜNKÜ PARA KAZANACAKLAR( YABANCI FONLAR) YA DOLARDAN ya borsadan her türlü... zaman gösterecek...yine gevezelik yaptım işte amper kaldırmadı devre yandı...syglar
beyler kurgu belli oyun kurulmuş...kurallar belli..fonlarla yani yabancı alımları ile karı yakalamak ve o kar ile devlete düzenli vergi vererek ülkeye katkı yapmak..ve borsa denilen kurgu da başkasına ekmek vermemek...çünkü o ekmeği verir avantayı paylaşmış olacak...ki basit bir değnekçi bile avantasını kimse ile paylaşmaz..eğer paylaşırsa gün gelir o rtak kendini geçer..gelişmemiş yada gelişmekte olan ülkelerin sermayesi almak ve düzeni elinde tutmak..G8...içine bir kere girerseniz size hoşgeldin demek zorundalar( yıllık gayri safi hasılat) ve o saaten sonra pasta 9 a bölünür ve izin vermezler...bakın bir tiyo daha bugün amerikayı süper güç haline getiren para sahipleri yeni süper güç çin le beraber oyun kuracaklar mecburlar...yeni ipek yolu ( ticaret) artık çin de ve de yolun deniz deki çıkş noktaları karadaki çıkış noktalrı nereler biraz araştırın...neler bulacaksınız...syglar...
Yer İmleri