Sayfa 1142/1527 İlkİlk ... 14264210421092113211401141114211431144115211921242 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,129 - 9,136 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Denizyoluda, karayoluda Türkiye ye çıkmaktadır hocam. Bütün oyunun kuralları Türkiyeninde içinde bulunduğu konjonktüre göre yazılmaktadır. Ve bunu istemeselerde mecburdurlar. Hele ki 2023 ten sonra geçmiş antlaşmaların süresi dolduğunda, yazılan oyunun kurallarına ek maddeleri Türkiye koyacaktır. Ve Türkiyenin koyduğu bu ek maddeler ile ana maddeler zayıflatılacaktır. Lehimize çevriltilecektir. Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozal tobo boyun kırılılımı 51,66
    kozaa tobo boyun kırılımı 5,87
    bu yerler kırılınca ivmeleneceği düşünüyorum.....
    dur bakalım bu çizim şeklini neresine sokacak spek tövbe tövbe bu gece rüyamda da bununla düeelloya çıkacam
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozaanın angut speğine ithafen
    dönüş formasyonu tobo
    armut spek bu sefer çizdiğimin içine etmedi ne olduysa... Baktı çok isyan ediyorum şu fukarayı sevindiriyim demiş olmalı

3. 2023 o bitince 2053 o bitince 2083 sonrası yok çünkü ölmüş olabiliriz
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    deniz,petkimin grafikleri nasıl
    petkm abi 5,49 üzerinde sorun yok 5,70 ve 5,83 sıralı dirençler ama 5,49 altı iyi olmaz.
    göstergeler özellikle saatliği daha sindiremedi. tehlikeli yerlerde geziyor kısada

5. tuprs ım tobo için dün geri çekilip tamamlayınca hemen tepkisini verdi. endeksin kralı

6. kozanın angutoğlu angut speğine ithafen, tobonun hedefi de 6,51.
    görür görmez spek paşanın gönlüne kalmıştır

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    armut spek bu sefer çizdiğimin içine etmedi ne olduysa... Baktı çok isyan ediyorum şu fukarayı sevindiriyim demiş olmalı
    hocam bu spek bize de ne zamandır kafayı yediriyor. Adam yükselen endekste bu hisseyi bedavaya veriyor hala ve milletin döküleceğini sanıyor. Zarar kaç bin olmuş nasıl satacaksın diğer kağıtlar da yükselmişken... Anca yükselen kağıtlardan buraya geçiş olur sen bu kağıtı düşürürsen. ytd

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Öncelikle dostum daha yüksek kar bekliyordum ama 12 aylığa bakınca sermayesi üzerinde getiri sağladığı için her türlü güzel şirket.
    Konsolide gelirlerdeki artış tl bazında yüzde 40 , kur etkisini çıkarırsak yüzde 20 lerde ki bu bence iyi bir rakam.

Sermaye üzeri getiri ciddi bedelsiz beklentisi veya şık bir temettü. Yani yabancı alımı demek.

Ben tabii her kısa vade beklenti sona erdiğinde yaptığım gibi satacağım yarın sabah inşallah ama şu var iki gündür ciddi ky döktü. Bugün son yarım saatte muhteşemdi ve beni cezbetmedi değil acaba kalsam mı citi mery neden son dakika aldı dedim? bıyıklı yabancı trade mi yapacak acaba? Yoksa ters algı yapıp yarın götürmeye başlayacaklar mı? Kafamda deli sorular...

Sonuç olarak yarın gitse de kalsa da kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Kozaa ocak ayı mahkemesinde sonuç çıkmayınca nasıl kararlılıkla sattım mutluyum şu an. Bunda da kararımın arkasında durmam lazım.

25.66 üzerinde kapatmamış olması eksi bende. Rsi momentum haftalık macd artıları. Şunu söyliim satsam da 1-2 ay içerisinde ciddi toplarlar bu kağıdı bence...

Senin elinde olduğunu bilmiyordum bu arada.

Sent from my iPhone
     Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    4.çeyrek beklentinin altında gelmiş abi.
    Yok beyler elimde yok ama bugün ve muhtemelen önümüzdeki hafta içi nakite çevrilecek satışlarım var.. bu elime gececek nakitlerle orta vadeli speci adam gibi.. tekniği şiir gibi.. büyük firma.. ve getirisi gerilerde kalmış hisse bakıyorum..çok mu şey istiyorum [emoji1][emoji1]aselsan son çeyrek beklenen den düşük gelmesi ancak hisseyi bir sure daha baskilamaya yarar benim icin büyük firmalarda bir ceyrek getirisi hiç onemli değil.. uzuncular yilliğa bakar.. o da harika..fiyatı da diplere yakin..(bazı analistler aselsanin normalde cok pahali oldugunu düşünüyorlar ama ben geldigi ve stabil kaldigi rakkamlari baz alıyorum).. diyeceksiniz ki kozal da son ceyrwk beklenenden düşük geldigi icin aşağı bastılar aselsanda niye basmasinlar... Çünkü kozaa speci adam değil.. asagi bastiklarinda tarihi tepesine yakındı..aselsan gibi diplerde değildi.. sahibi yok kozaa *** konumunda borsada.. dolayisi ile alakasi yok..simdi aselsani belki vestel gibi yukari sürecekler belki kisa bir sure asagi baskiliycaklar.. bunu kimse bilemez..
    mahkeme sonuçlanana kadar bu dusuncelerim..kozaa daki payım sabit zaten.. sonra full kozala gecicem..

Sayfa 1142/1527 İlkİlk ... 14264210421092113211401141114211431144115211921242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •