Öncelikle dostum daha yüksek kar bekliyordum ama 12 aylığa bakınca sermayesi üzerinde getiri sağladığı için her türlü güzel şirket.
Konsolide gelirlerdeki artış tl bazında yüzde 40 , kur etkisini çıkarırsak yüzde 20 lerde ki bu bence iyi bir rakam.
Sermaye üzeri getiri ciddi bedelsiz beklentisi veya şık bir temettü. Yani yabancı alımı demek.
Ben tabii her kısa vade beklenti sona erdiğinde yaptığım gibi satacağım yarın sabah inşallah

ama şu var iki gündür ciddi ky döktü. Bugün son yarım saatte muhteşemdi ve beni cezbetmedi değil acaba kalsam mı citi mery neden son dakika aldı dedim?

bıyıklı yabancı trade mi yapacak acaba? Yoksa ters algı yapıp yarın götürmeye başlayacaklar mı? Kafamda deli sorular...
Sonuç olarak yarın gitse de kalsa da kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Kozaa ocak ayı mahkemesinde sonuç çıkmayınca nasıl kararlılıkla sattım mutluyum şu an. Bunda da kararımın arkasında durmam lazım.
25.66 üzerinde kapatmamış olması eksi bende. Rsi momentum haftalık macd artıları. Şunu söyliim satsam da 1-2 ay içerisinde ciddi toplarlar bu kağıdı bence...
Senin elinde olduğunu bilmiyordum bu arada.
Sent from my iPhone
Yer İmleri