Sayfa 1144/1230 İlkİlk ... 1446441044109411341142114311441145114611541194 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,145 - 9,152 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Valla hepsi var...sonuçta milyonlarca insan alıyor satıyor...tüm dünya ülkelerinde işlem görüyor bunlar...büyük bazı piyasalar var, ABD ve Londra merkezli...bunun yanında, replika piyasalar da var, bizim viopta işlem gören ons kontratı gibi.

Sonuçta, sık trade eden, yurt dışı işlem vs yapan biri değilim..bana 2 piyasa, 4-5 enstrüman yetiyor...her kuşun etini yedik, bıldırcın kaldı
    Stocks Plunge After Trump Says He Stopped Stimulus Talks Until After The Election

Çıktı kokusu, vallahi Amerikan endeksleri düşüşe geçince altına ne oluyor onu da bi anlamadım gitti.
    Sanki altın altın değilde nasd**da endekse paralel getirisi olan bir hisse senedi ...

2.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Stocks Plunge After Trump Says He Stopped Stimulus Talks Until After The Election

Çıktı kokusu, vallahi Amerikan endeksleri düşüşe geçince altına ne oluyor onu da bi anlamadım gitti.
    Sanki altın altın değilde nasd**da endekse paralel getirisi olan bir hisse senedi ...
    son yapılan açıklamaya göre likiditenin azalacağı endişesi ile ons satış yiyor ve ordan çıkan para abd tahvillerine gidiyor.
    son dönemde en güvenli liman olan abd tahvilleri görülüyor.

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Adam para dağıtmayacam deyince dolar değer kazanıyor her şey değer kaybediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    ...
    Gitti $2400

5. TÜPRAŞ buralardaki fiyatlardan orta vade yatırım içün ( max 36 ay vade ) nasıl ? hisse dağıtılmış , birilerinin bir kaç yüz milyon dolarcık taze para ile toplaması ile ancak kalıcı olarak yukarı ittirilecek gibi ... geçenlerde zıpladı ama duramadı doksanlarda ...

sayıyı yanlış yazmışım el pardones , el cordobes .... 36 aylık orta vade yatırım mı olur ya bizim piyasada.... 18 ay olacak o 18 ay ... 1.5 yıl max ....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Cevaplarınız için teşekkürler,

Altın son zamanlarda üvey evlat muamelesi görüyor.
    Trump bugün çıktı, tamam tamam merak etmeyin biraz para veririz dercesine konuştu. Dow,s&p,Nasda** tüm kayıpları geri aldı.
    Amerikan 10 yıllık tahvilleri de dünkü seviyeye geri geldi. Altın ?
    Riskten kaçış yaşanıyor diyelim altının hisse senetlerinden daha çok satış yemesi ?

Ayrıca altında, hisse senetlerinde olduğu kadar balon olduğunu düşünen var mı ? Kısa vadede BENCE altın hareketinde büyük manipulasyon var. Artık zaman gösterecek

Bu arada altından para kazanma peşinde değilim amacım sermayeyi korumak.

7. hepimizin enaz %1 daha fakirleştiği bir gün daha
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

gerçekten bütün piyasalar manipülasyon üzerine dönüyor... ben abd seçimleri sürecine dolarla girmek istediğim için ona göre pozisyon aldım ancak altını da göz hapsinde takip ediyorum... ben de merkez bankaları bilançolarını büyüttükçe asıl artışı altında bekliyorum... inşallah hareketini kaçırmayız...
    geçen mart ayında herkes nakite geçmek istediğinde hisse senetleri gibi altında düşmüştü yine benzer durum olabilir belki diye çekiniyorum... önümüzdeki haftalar artık çok kritik... bakalım hakkımızda hayırlısı
    Son düzenleme : HATAKE; 07-10-2020 saat: 21:50.
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Sayfa 1144/1230 İlkİlk ... 1446441044109411341142114311441145114611541194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •