Sayfa 1149/2198 İlkİlk ... 1496491049109911391147114811491150115111591199124916492149 ... SonSon
Arama sonucu : 17582 madde; 9,185 - 9,192 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Dr. Ömer Turan
    @omerturantv72
    ·
    8d
    Erdoğan pragmatistir. Hemen bugün Ogan ile iletişime geçer. Millet ittifakı gibi öyle içi boş tekliflerle gelmez, somut içi dolu tekliflerle gelir. Mesela İçişlerinden sorumda CB yardımcılığı gibi.
    Güzel analez. Ben de CB yardımciligi demistim.
    Bu işi biliyoruz.
    @erefefik

2. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    1 sa
    Marmaray, Yenikapı istasyonunda bir genç intihar etti.
    @erefefik

3. F.Sibel Gürcihan
    Aktif yaşamı bırakmak?.. Kendini entübe edecek galiba.
    @erefefik

4. George Soros'tan 'yaşıyorum' paylaşımı.
    Dün ölmüş diye haberler vardı.
    @erefefik

5. Aslan Amca.
    Ben bu hayatta sadece öleceğim günü bilmiyorum. Evet bunu da başka bilen olmadı. Erdoğan koltuğunda ölecek. 5 senesi daha yok. O hayattayken katıldığı hiç bir seçimi kaybetmeyecek. Tarih kitaplarına da bu şekilde geçecek. Tıpkı üzerinde Güneş batmayan imparatorluk İngiltere gibi.
    Nostradamus kendi ölümünü bilmişti.
    @erefefik

6. Sinan Oğan:

1-2 gün içerisinde istişareleri tamamlayıp muhtemelen ondan sonra 2. turda kime oy vereceğimizi açıklayacağız.

Bize oy veren seçmenin hepsini 2. turda anlaştığımız adaya taşırız. Çünkü bizim seçmen kitlesi Türkiye'deki en sadık seçmen kitlesi, en bağlı seçmen kitlesi.

Millet İttifakı, özellikle de sol partiler, sağ seçmeni tanımıyorlar. Sağ seçmeni tanımadan siyaset yapıyorlar.

Millet İttifakı'nın kaybetmesinin temel sebebi ise listeleri yanlış yapmasıydı.

Millet İttifakı'nın sandıklara sahip çıkma becerileri çok az. Ben uyarmıştım.

(BBC Türkçe)
    @erefefik

7. Ekonomist Daron Acemoğlu: "Ülke için daha kötü bir haber daha, ekonomi paramparça. AKP patronaj ağlarını kuvvetlendirmek için büyük vaatler ile kaynaklarını tüketti. Memleketin bu çöküşe nasıl dayanacağını bilmiyorum."
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ekonomist Daron Acemoğlu: "Ülke için daha kötü bir haber daha, ekonomi paramparça. AKP patronaj ağlarını kuvvetlendirmek için büyük vaatler ile kaynaklarını tüketti. Memleketin bu çöküşe nasıl dayanacağını bilmiyorum."
    Turkiye'nin toplam borcu ne kadar? Bu adam ekonomi bilebilir ama tarih ve coğrafya bilmiyor.
    Türkiye sadece hava sahasini kapattiginda ne olur?
    Sadece bogazlari kapattiginda ya da Abd savas gemilerinin bogazlardan gecmesine izin verdiginde neler olur, bunlari bilmiyor. Avrupa'ya giden dogalgaz, Azerbaycan ve Turkmenistan'dan Iskenderun'a gelip, buradan Avrupa'ya giden petrol hep Turkiye'den geciyor.
    Turkiye, dünyanın en değerli coğrafyasıdır.
    Turkiye'nin borcu hiçbir şeydir.
    Türkiye borçlanir ve borçlanacaktir.
    Kilicdaroglu'nun soyledigi 300 milyar dolar da hicbirseydir.
    Turkiye'nin borcu 6-7 sene sonra enaz 2 trilyon dolar olacak. Hatta 3 trilyon dolar.
    Turkiye'de silah sanayi çok daha fazla gelisecek.
    Italya imiş, Japonya imiş bitik ulkeler bunlar.
    Bir bunlarin borclarina bakin, bir Turkiye'nin.
    Anadili Turkce olan adamlarin laflarina bakin.
    Turkceyi aksanli konusan Tarzanlarin degil.
    Hadi urdan.
    @erefefik

Sayfa 1149/2198 İlkİlk ... 1496491049109911391147114811491150115111591199124916492149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •