Sayfa 115/639 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 913 - 920 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Kocamuğlalı mahallenin oyun bozan aksi çocuğundan farkın yok...
    Merak etme kimse şizofren değil kimse durduk yere buraya gelip yazmıyor...

Bizler zarardayiz ve bir umut bir kıvılcım var mı olur mu diye paylaşım yapıyoruz...Zarar olmasa niye akpazda durayım???

Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil nasıl bu hisseye girerken sana sormadiysak tekrar alım veya satış için icazet alacak değiliz...

2. aslında muğlalı haklımı ne öz sermaye 18 milyona düşmüş bir yılın zararı 22 milyon haa 190 milyon muhabbeti sarı çizmeli memmet ağa inşallah bu fiyatları aramak

3.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    aslında muğlalı haklımı ne öz sermaye 18 milyona düşmüş bir yılın zararı 22 milyon haa 190 milyon muhabbeti sarı çizmeli memmet ağa inşallah bu fiyatları aramak
    hepiniz benim lafıma geleceksiniz de işinize gelmiyor...
    durum ortada..
    kral çıplak...

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hepiniz benim lafıma geleceksiniz de işinize gelmiyor...
    durum ortada..
    kral çıplak...
    Hani sen ne var ne yok satiyordun delikanli gibi sözünde dursana amacın ne senin neye hizmet ediyorsun yoksa çapınca tilkilik peşindemisin bi sus artik yeter

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Hani sen ne var ne yok satiyordun delikanli gibi sözünde dursana amacın ne senin neye hizmet ediyorsun yoksa çapınca tilkilik peşindemisin bi sus artik yeter

hadi sahip çıksanıza pek güvendiğiniz şirkete...
    hani satarsanız alırız diyen böyük yatırımcılar sizi...
    buyrun alın batan geminin malları bunlar...
    gel vatandaş gel....

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hadi sahip çıksanıza pek güvendiğiniz şirkete...
    hani satarsanız alırız diyen böyük yatırımcılar sizi...
    buyrun alın batan geminin malları bunlar...
    gel vatandaş gel....
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun ... Yok ben senin samimi ve iyiniyetli olduguna inanmiyorumm. Burada kimse sirkketi ve bu adamlari savunmuyor benim gozumde sen kadar guvenilirsen sirkette o kadar ancak bu kadar zarardan sonra umudum azda olsa ya batarim ya cikarim baska yolu yok o yuzden biraz susda sonumuzun ne olacagini gorelim

7. Herkes kendine sunu sorsun bu fiyattan sattim sonra kagit 1 liranin ustune cikti yada bu fiyattan satmadim sirket batti. Hangisi sizi daha cok pisman ve sinir ederse ona gore islem yapin

8.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun ... Yok ben senin samimi ve iyiniyetli olduguna inanmiyorumm. Burada kimse sirkketi ve bu adamlari savunmuyor benim gozumde sen kadar guvenilirsen sirkette o kadar ancak bu kadar zarardan sonra umudum azda olsa ya batarim ya cikarim baska yolu yok o yuzden biraz susda sonumuzun ne olacagini gorelim

İyi niyetli olduğunu bende düşünmüyorum kardeş , sıkıştılar harekete başlayacak son kozunu oynuyor aklı sıra..sallamayın bunu..muğladan böyle adam çıkmazdı ama araya kaynamış dekekki..

Sayfa 115/639 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •