Genpaz satış haberi gelir en sevdikleri zarara satış yapmaktır ,
Genpaz satış haberi gelir en sevdikleri zarara satış yapmaktır ,
Hareketler öncekiler gibi değil sanki ama daha iki- üç hafta takibe ihtiyaç var.Bu tahtayı dışardan birileri kaldırırsa 3 katından önce bırakmazlar.Yataş 1.20 deyken defalarca 1.40 oldu döndü, aylarca beni sinir etti ama 6,50 den sattım şimdi nerelerde.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu bilge finanstaki soytarı tahtanın içine etti.adam kumarbaz.bu adamı takip eden 20000 kişi var .adam patron hissesine dalıyor sonra patron öpüyor bunları deminde stop oldum diyor.bu hisseye alım tavsiyesi vermek sayısal oynamaktan farksızken bu dahiyi labaratuvarda incelemek lazım.20000 de takipçisi var şaka gibi.
20000 takipçinin %80 i fake kullanıcı kaldı mı 4000 bunlardan 50 tane yürek yemiş İddacı çıkıyor , atlıyor trene, trend yükselirken iyi güveniyorlar , adam önceden alıyor önceden satıyor tweeti sonrasında atıyor böyle soytarı ordusu dolu , hepside eğitim kisvesi altında birşeyler veriyor güya finansal okur yazarlığı arttıracaklar , insanlar stop u giremiyorlar ekran başında trader değiller ki .
Ben de şimdi inceledim bu zatı.Çok büyük ihtimalle düşükken kendisi aldı, sonra millete aldırdı.Bu tür tahtalarda kısa vade kazanmanın çok düşük ihtimal olduğunu kendiside biliyordur.Bunların başka bir duyumları veya çıkarları vardır.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sizin bir finansal okur yazarliginiz var mi acaba sizde bir grafik atinda bakalim ne olacak adamin dedigi butun kagitlar uctu sadece gentas endeksin gazabina ugradi.simdi sizi gorelim
Finansal okur yazarlık grafikle oluyorsa vay halimize.madem üstat bu zat takaslara bakmayı bilmiyor mu.toplu bu hisse patron hissesi.garanda thy vs de işler grafik.burda para konusur cünku mal toplu.patronun izni olmadan kalkmaz bu hisse.günlukte kalkar birgün sonra patron yamultur şekil a da gorüldüğü gibi.paran yetersizse analizle kaldıramazsın böyle hisseleri.patronun izni olacak.7 senedir sürünen bir hisse.yanlış analiz patrondan döner.maalesef gerçek bu bu hisse için.keşke 1.80 yapacak gücü olsaydı da tebrik etsek hep beraber kazansaydık.patrona eğlence çıktı sadece yine yazık oldu.denilen bu.
Kim bu zat arkadaşlar...
Yer İmleri