Sayfa 115/366 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 913 - 920 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. 2.80 5.80 falan rakamlar degil tahtanın muhabbeti. bu spek gecinen arkadaş ve paralarını toplayıp birlikte hareket ettiği hayli kalabalık grup bu tahtada planladıklarını yapamadılar. sadece ben değil, twitterda da geniş takipçisi olan bir kaç kişi garfayı önerince tahtaya ekstra bir talep oldu. bu talep nedeni ile bunlar maliyet yukarıda kaldılar tahtada. ve birkaç gündür fiktif işlemlerle bu yeni mallananları tahtadan kovmaya çalışıyor. ama olacak gibi değil. kimse de satmıyor. son 1 haftada bu baskı nedeni ile 3 in lot ve üstü mal satan var mı aranızda?? sanmıyorum. tahtanın temeli sorunu bu hakikaten ne yaptığı veya yapacağı konusunda fikir yürütmenin zor oldugu bu arkadaş. bu şartlar altında elindeki malla yetinip, yeni alımlarla yukarı çekmek zorunda. bunu yapmazsa satışlarla tahtadan ila nihayet cıkması gerekiyor. 3. bir secenek de yapmayı planladıgı operasyonu tahtaya olan bu aşırı ilgi nedeni ile ertelemek ve tahtayı belli bir seviyede tutmaya çalışmak, o süreçte alabildiğini almak..hiç öyle teknik analiz destek şurası direnç burası falan takılmayın. o cizikler bu tahtada bu adam varken çalışmaz..

2. zaten tahtaya talebi yaratan bir kaç kişi ile küfürleşmeye de başladı twitterda..seviye de yerlerde sürünüyor.

3. Hakim olan senaryoya göre daha cok bekleyeceğiz anlaşılan...

4. bir alış başlasa çorap söküğü gibi gider ama kim alacak.

kafama göre döndünya

5. ................
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. 03-04 oldu
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Şimdi yine 02-03

8. elinin altında onlarca tc nosu var. çok sayıda değişik aracı kurumlarda açtıkları hesaplardan işlemler yapıyorlar. bu tahtada ellerindeki mallar agırlıklı olarak HALK, ZİRAAT, DENİZ, İŞ, TEB, TURKİSH de..bu kurumlarda takasları var ama A1, ING, OYAK,VAKIF,TACİRLER,GEDİk ten günlük cep to cep ler için de yogun işlem yapıyorlar. ana hesap olarak HALK öne cıkıyor, diğer kurumları bu HALK a göre dizayn ediyorlar. ben bütün bunları görüyorum da SPK efendi ne iş yapar orası ayrı. onların da bir yer geliyor elleri kolları baglı. adamı alıyor karşısına ya bu işlemler ne kardeşim dünya zarar etmişsin diyor, biliyorum yani cagırıyor görüşmeye. adam diyor ki ya ben konjonktöre göre iyi olur dedim ama olmadı zararına sattım size ne. e iyi diyor bir daha yukarından almışsın gine zararına vermişsin..ya diyor gine aynısı oldu, para benim degil mi kardeşim..e bakıyorsunuz, serbest piyasa..canı sıkılır zevkine satar adam..baglayıcı bişi de yok. ama daha detayına inseniz var bişiler de, oraya inmeye kimsenin niyeti yok. şimdi bu yazılardan sonra bu foruma da gelip sövmeye başlarsa da şaşırmayın : ) elinde yukarıdan maliyetlenmiş arkadaşların ekran derinlik izlemeden sinirlerini bozmadan beklemelerinde fayda var. ya bu adamlar sizden degil ama başkalarından malı alır yukarı yapar, ya bekler, ya satar cıkar, ya mal almadan da ellerindekilerle kazanmakla yetinmek gibi bir delikanlılık yapmaya mecbur kalır..bişiler olur anlayacağınız : ) ama elinde yaklaşık diyim 5 bin ve üstü lot olan arkadaşlar için söylüyorum lotlar sayılıyor. bir yandan yaylayı yukarı çektiler mal alacak enayi bekliyorlar ama gelmiyor. millet artık bu numaraları yemiyor. 400 tane hisse var. varsın yayla olmasın benim portföyümde para kazanacağım tahta. iş GARANTİ BANKASInın üst yönetiminde bitiyor. tahtadaki meseleyi görüp bir el atmaları gerekiyor. bunlar tahtayı böyle kuşatmışken başka herhangi bir spek veya grup bu tahtaya girmez başına bela almaz. ama garanti bankasında mal da cok para da..iki saat girip işlem yapsa bunlar arkasına bakmadan kaçacaklar.bunlar olmasa tahta zaten beklentili ve alıcılı bir tahta. piyasaya bıraksanız normal işleyişinde o talep tahtayı yukarı götürür. bol kazançlar arkadaşlar..fazla yazmak da iyi değil böyle bir dönemde..sessizce takipe devam..

Sayfa 115/366 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •