Sayfa 115/928 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 913 - 920 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Müdür atıyorum bir finans kanalına çıkıp ben burdayım.hedefimiz şu bu demedi.klasik memur

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Aşağıdaki grafiğe göre Bist-100'e kıyaslarsak hissemiz şu an 8,50 tl civarında olması gerekiyordu.
    Maalesef basiretsiz yönetimden dolayı Bist-100 rekor üstüne rekor kırarken hissemiz de bir o denli düşüş rekoru kırdı.

Bu muazzam başarısızlık rekorunun başrol oyuncusu olan Ayhan Karayama çok şükür istifa etti.
    Sıra küçük yatırımcı gözünde zerre değeri olmayan İbrahim Yumaklı'nın istifa haberinde.
    Bu saatten sonra İbrahim Yumaklı'nın hiç bir sözüne küçük yatırımcı için muteber değildir.
    Hisse tam kendini toparladığı 5,30 tl seviyesinde facia açıklama yapıp hisseyi 3,5 tl seviyesine kadar İbrahim Yumaklı düşürmüştür.
    Söylenecek başkada söz yoktur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Müdür atıyorum bir finans kanalına çıkıp ben burdayım.hedefimiz şu bu demedi.klasik memur

adamın cv sine baksan tamam ar***** bulduk dersin ama iş başa düşünce iki koyun emanet edilemeyeceği çok net görülüyor..milyarlık şirketin kaptanı gemiyi batıracak gibi yapısı var hiç güven vermiyor...

5. ABD'de mahkeme Hakan Atilla'yı 6 suçlamanın 5'inden suçlu buldu; Kara para aklamadan suçsuz buldu

Suçlu bulunduğu suçlamalar daha önemli sanırım büyük bir ceza verecekler

Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. ortak bu konu iran türkiye arasında olan bir konu...biz abd ile ambargoya uyacağız diye bir anlaşma yapmadık...abd makamının türkiye iran arasındaki ticari finansal ilişkisi üzerinden ceza kesmesi akılla mantıkla izah edilemez...burada suçsuz adama yazık onun ailesine yazık...ülkemize hiçbirşey yapamazlar...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bu konu iran türkiye arasında olan bir konu...biz abd ile ambargoya uyacağız diye bir anlaşma yapmadık...abd makamının türkiye iran arasındaki ticari finansal ilişkisi üzerinden ceza kesmesi akılla mantıkla izah edilemez...burada suçsuz adama yazık onun ailesine yazık...ülkemize hiçbirşey yapamazlar...
    Hakan Atilla;

1-ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını delmek
    2-ABD'yi aldatma suçuna iştirak etmek
    3-ABD bankalarını dolandırmak
    4-ABD bankalarını dolandırmaya iştirak etmek
    5-Kara para aklama suçuna iştirak etmekten,

suçlu bulunmuş

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Hakan Atilla;

1-ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını delmek
    2-ABD'yi aldatma suçuna iştirak etmek
    3-ABD bankalarını dolandırmak
    4-ABD bankalarını dolandırmaya iştirak etmek
    5-Kara para aklama suçuna iştirak etmekten,

suçlu bulunmuş

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    adam tek başına mı delmiş hakan atilla demek türkiye demek....türkiye iranla ticari ilişkilerine devam etti...abd ile irana ambargo uygulayacağız diye ortak bir anlaşma yapmadı...anlaşma olsa delse anlarım....ortada devletler arası bir anlaşma yok...

Sayfa 115/928 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •