Sayfa 115/591 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 913 - 920 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Sayın antiseptik çok teşekkür ederim

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 4 sene önce 4 TL şimdi de 4 TL . 4 senedir pirim yapmayan egeseramik sermaye 75 milyon 48 milyon kar aynı sermaye hektas 75 milyon sermaye 47 milyon karı var fiyatı 10 TL bu hektasin karı parada Ege seramiğin. Karı para degilmi en azından 8 TL ol bari hektas kaliteli hisse temettü hersene verirdi bu sene temettü de yok hektasda fiyat 10 TL ne diyelim hayırlısı olsun artık ytdr

3. Takas için teşekkür

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    4 sene önce 4 TL şimdi de 4 TL . 4 senedir pirim yapmayan egeseramik sermaye 75 milyon 48 milyon kar aynı sermaye hektas 75 milyon sermaye 47 milyon karı var fiyatı 10 TL bu hektasin karı parada Ege seramiğin. Karı para degilmi en azından 8 TL ol bari hektas kaliteli hisse temettü hersene verirdi bu sene temettü de yok hektasda fiyat 10 TL ne diyelim hayırlısı olsun artık ytdr

Söylediklerinize aynen katılıyorum.bizim patron üçkağıtçı Adnan....fark burada!

5.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Söylediklerinize aynen katılıyorum.bizim patron üçkağıtçı Adnan....fark burada!
    Bütün şirketler kar payı açıkladı egeseramik hala açıklamadı adamlar rahat para nasılsa kasada iki sene evvelde 50 milyon kar açıkladı kar payı vermedi o sene yatirimdan dolayı vermiycez dediler şuan yatırım yok geçmiş yıl karı 79 milyon TL bu senede 48 milyon kar yazdi ya bedelsiz yada güzel kar payı verirse güzel işler yapar bu kara göre bu fiyata sanayi şirketi ben göremedim hisseye güven vermeleri lazım ama bedelsiz ama güzel kar payı ozaman sahlanir ytdr

Sayfa 115/591 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •