Sayfa 115/169 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Ayni sayfalari ve yazilari okuyan 2 forumdasin FARKLI yorumlari.
    FORUMLAR bir alem oluyor.

1-Gocecek demedim.. (Duzeltme dedim, XU30 EURO grafigimde Hatta rakamlar verdim asagida!!)
    2-USDTL de 2 li TEPE ihtimalinden bahsettim.
    3-FAiZ sarmalina "DiKKAT" edilmesi gerektigini soyledim.
    4-Zehirin, TIPTA (ASI) yerine kullanildigindan FAZLASININ ISE "BUNYEYE" ZARARLI OLABILECEGINDEN BAHSETTIM

Simdi ben NE DEDiM??

Tahminleri alalim lutfen??
     Alıntı Originally Posted by YamulAli Yazıyı Oku
    Anolar,babolar,guzular hep şaibeli gonusurr.Kafa demlerr.
    Resim cizar,fal bakar,remil atar.
    Para, yatağında yolunu bulurrrr..
     Alıntı Originally Posted by atillatrdr Yazıyı Oku
    Abi dedin ki zehir dolar ,aşısı faiz emme fazlası olur dedin mi ???
    Ki acaba bende bilmiyorum ne dedin .....

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by bengialemzaman Yazıyı Oku
    Benim anladığım; Kırarsa yormaz, kırmazsa yorar. İlaveten; ''Du bakali n'olcek?''

SM-A300F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Yeniyuka Yazıyı Oku
    faizde yükselmeye izin verilirse dolar buralarda çift tepe yaparak asagı süzülür dolar fiyatı faizin çıkışına bağlı düşer
    Faizler yükselmesi duruncaya kadar borsa mutedil dalgalı olur. Bu arada Muhtemelen borsada toplama başlar.
    Faizler 15-18 aralığında para Yeni yön arayışına başla
    r.
     Alıntı Originally Posted by mimar001 Yazıyı Oku
    1-Döviz bazında zaten mal toplama bölgesi civarında olduğumuz için bu geri çekilmenin düzeltme boyutunda kalacağını söylediniz..Turkuaz diyagonal destek veya siyah destek diye çekilebileceği bölgeyi de işaret ettiniz.

2-Faizlerin hızlı yükselmesi durumunda döviz gerileyeceği için, ikili tepe ile zirvenin tamamlanması olası dediniz..

3-Faizlerin tepesi ile düzeltmenin dibinin aynı anda olacağını söylediniz..Borsa da düzeltmenin bitmesi faizin tepe yapması sonucu gerçekleşecek diye anladım ben..

4-Döviz fiyatlarındaki artış, borsa nın döviz bazında çok ucuzlamasına sebep olduğu için, borsanın yükselmesine geçtiğimiz aya kadar vesile olmuştu..Ancak bu ara işin ..okunu çıkarmaya başladı, bu nedenle ekonomik dengeleri bozmaya başladığı için düşmesine vesile olmaya başladı anladım ben.. Panzehir döviz yükselişi borsaya artık fazla gelip zehir etkisi göstermeye başladı.
    .
     Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    1- Endekste kısa vadede geri çekilme kaçınılmaz. Nereye kadar? Faiz ve dövizin dansına bağlı. Son altın vuruş için güzel bir geri çekilme olarak değerlendirilebilir.

2- USD kısa vadede geri çekilme ya şimdi, ya da üçüncü bir tepeden sonra olabilir. Bunu da faizle dansı belirleyecektir.

3- Yüksek faiz, düşük kur dansı nereye kadar? Faiz de bir yere kadar yükselebilir.

4- Faiz iyi ayarlanmazsa, sürdürülebilir olmaktan çıkar, dövizin aşısı değil zehiri olabilir, dövizin yüksek olması da endeksi ucuz gösterebilir, ancak TL aşırı değer kaybederse, döviz açığı olan reel sektörler sıkıntıya girebilir.

Sonuçta; içeride ana belirleyici enstrüman faizdir. Uluslar arası siyasi gelişmeleri hariç tutarsak, yüksek faiz düşük kur politikası bir yerde patlayabilir. Sürdürülebilirliği zamanla zorlaşacaktır.
     Alıntı Originally Posted by mesut72 Yazıyı Oku
    Babo abi benim anladığım Tahvil faizlerinde hedefe gelindiğinde (18,6) XU30 EURO düzetmesini bitirmiş olacaktır. O düzeltme seviyesi alım yeri olacaktır grafiklere baktığımızda düzeltme bittiğinde XU30 EURO da bir TOBO dan bahsetmek çok olası olacaktır. Hafızalarımıza kazıdığınız trend dönüşlerini ifade eden "altın vuruş" esas itibari ile şu an için 34 cent in geçilmesiyle hız kazanacaktır.
     Alıntı Originally Posted by Mgf Yazıyı Oku
    Ekonomik büyüme varsa, tahminleri aşmış ise sorun yoktur. Fazladan reel faiz ödenecek bir durum da yoktur. Bu bilek güreşidir, kim kiminkini bükebilirse....
     Alıntı Originally Posted by bymehmet Yazıyı Oku
    1- USD için "ikili tepe" tabirini kullanmandan anladığım USD "belirli" yere geldi veya çok yaklaştı.
    2- Faiz de beklenilen yere henüz gelinmedi daha yolu var. Zaman analizini doğru okuduysam 2018 ilkbahar/yaz durağa varacağız.
    3- O zaman kadar BİST aşağı yönlü veya yatay bir seyir izleyecek.
    4- Faiz de "belirli" yere geldiğinde Altın Vuruş V Phase II başlayacak.

7 senelik BaBo okulundan anladığım budur. Umarım geçer not alırım. Saygılar...

Butun yorumlara 10 uzerinde 10 elinize saglik.

ALTIN VURUŞ V
    Bu topiği açtığım ilk günden beri 3 lü kombinasyon ile “piyasaları†irdeledim.
    Faiz
    Döviz
    Ve Borsa (XU 30 Euro grafiklerim ile)

Aslında sizlere EKONOMİYİ anlattım

Bu anlatış YAZILI OLMADI.

Grafikler ile oldu.

USDTL de bir hedefte 2 li TEPE yapıldı.
    Bistte belirli bir seviyenin altına “inmeyeceğini†yazdım, ve inmedik, çökmedik, bilakis TOPARLADIK!

FAİZ konusu Dövizi frenleyen en büyük etkendir bir EKONOMİDE.

ZEHİR VE AŞI örneği ile Faizdeki AŞIRILIĞIN bize ZARAR vereceğini yazdım!

Şu anda %18.5 hedefli FaizİN çıkışı EĞER O SEVİYEYİ GEÇMEZ İSE, ekonomimize ZARAR VERMEZ!

Haa, FAİZ %25 lere (Allah korusun) fırlar, o zaman AŞI BİZE ZEHİR OLUR.

Sonuçta beklentim Faizin %18.5 lar civarında KALMASIDIR!

Bu durumda da DÖVİZ SAKİNLEŞİR VE BORSA YOLUNA DEVAM EDER.

Bıkmışbroker dan Grafikler ile Ekonomi Yorumu okudunuz.

...........
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

BUNLAR GECEN HAFTAKi GRAFiKLER..

Uzuldugum, USD Eylul 2008 de 1.149 TL den basladigi "CIKIS" seruvenine, 10 Kasim 2017 de 3.890 seviyesine ulasarak 2'li TEPE yapmis olmasidir.

O donemlerdeki ve daha sonra ki yillarda (2010-2013) Faizlere uygulanan politikaya burada "yazili olarak deginmek" istemiyorum. Sadece Grafik yeterli.

AYNI VADEDE XU30 EURO Grafigimizide buraya koyayim.
    Dikkatli gozler MUKAYESE yapsinlar

Faiz ve Doviz 2 lisinin dansidir bu!
    Sozkonusu bu dansi "iyi" okuyan da "para piyasalarinda" basarili olmaya adaydir.

Son düzenleme : bikmisbroker; 18-11-2017 saat: 20:23.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

SUSDTL DE zirvede dolasma DEVAM EDIYOR.

TAHViL FAZiZi DE EN YUKSEK DE SU ANDA %13.80

DOGAL OLARAK DA BORSAMIZ GELDi "DESTEK" DEDiGiMiZ NOKTAYA-siyah cizgi- DAYANDI.
    BEN BU NOKTANIN ASAGI GECiLMESiNi BEKLEMiYORUM.
    GCiLiRSE, RESiM "DEGiSIR" VE BiZ DE BASKA SEYLERE BAKMAYA BASLARIZ!

SU ANA KADAR "GORDUKLERiM" nedeni ile, FAiZ iLE "DOViZ KAVGASININ" 31 ARALIK 2017 YE KADAR NETiCELECEGiNi DUSUNUYORUM,
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

4. Canına sağlık usta tüm hafta cumartesi gelse dedim, grafiklerini beklemek heyecanlı oluyor

Arkadaşın dediği TOBO için 27 euroya mı sarkması lazım?

Siz TOBO, obo vb gibi oluşumlara bakmayın. O oluşumlar için “indikatörler’in “ onayı vb lazım.
    SİZ SADECE FAŞZ VE DÖVİZ İLİŞKİSŞNE BAKIN.
    Ne zaman Faiz %18.5, o zaman “Dövizdeki” çıkış STOP

Ve daha sonra (faizde max. Görüldükten sonra, BORSA.

Yukarda bu denklemi anlatıp durdum size.

Formasyon vb arayışlerından vazgeçin.!!!

6. Grafikler ve açıklamalarınız in teşekkür ederim Sayın BaBo

7. Saygıdeğer hocam ülkeyi yönetenler faizi baş düşman ilan etti 18,5 göster me ihtimalleri çok zayıf bence Dolar ve Euro da yukarı ikili tepe kıran olasılık daha yüksek nitekim vergi ye yaptıkları yüzde 25 zam muhtemelen olacak devalüasyon oranı nın ilanıdır 2018 için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,668
    Siz TOBO, obo vb gibi oluşumlara bakmayın. O oluşumlar için “indikatörler’in “ onayı vb lazım.
    SİZ SADECE FAŞZ VE DÖVİZ İLİŞKİSŞNE BAKIN.
    Ne zaman Faiz %18.5, o zaman “Dövizdeki†çıkış STOP

Ve daha sonra (faizde max. Görüldükten sonra, BORSA.

Yukarda bu denklemi anlatıp durdum size.

Formasyon vb arayışlerından vazgeçin.!!!
    Budur....

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 115/169 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •