Sayfa 115/330 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 913 - 920 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Genel kurula eli kuvvetli olmak istiyor. Ardından temettü dağıtımı. Beklenen bir yükseliş ama inşallah ciddi bir alıcı ile ip kopar çaycı avucunu yakar.
    Genel kurulda sorulmasını istediğiniz soruları burada yazalım toplantıya katılan arkadaşlar sorsunlar,
    1-Hanönü madeni ne durumda ne gömüldü ne bekleniyor.
    2- ABD iki adet ve Bulgaristandaki fabrikaların finansal durumu nedir. Nezaman kara geçecekler?
    3- milyon dolarlara satılan iki koca hanın paraları ne oldu? Borçlar artıyor?
    4-....
    5-....
    6- bakır fiyatlarındaki hareketler şirketin karılılığını nasıl etkilemektedir.
    7- Savunma sanayi ile ilgili ufak bir sermaye ile kuruluşuna ortak olunan şirketin faaliyetleri ne durumdadır?

2. Tahmin ettiğim gibi son virajı dönen Arap tayı mübarek her şeyini sona saklıyor bakalım neler göreceğiz daha , son görüntü şahlanma bakalım ne zaman olacak

3. Bu hisse neden yatırımcı çekemiyor? Bu arada hafif başını kaldırsa tokmağı vuran biri var!

4.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Gördünüz değil mi? 6.20 ye 450 bin lot satış yazdı alım yapılınca hepsini sildi.
    Kağıdı tutmak için deliriyor, Yuh ki ne yuh.
    Oyunun bir parçası bunlar, saygı duyuyorum kısa zamanda Fazla baskı yapamayacak film kopacak

5. Pazartesi genel kurul var. Tek lotu olan bile katılsın hesap sorsun.
    Elektronik ortamda e imza ile MKK sitesi üzerinden de katılabilirsiniz. Oylamalarda RED oyu vermek bile birilerini titretiyor.
    Yapılan herşeyi görüyoruz ama susuyoruz. Bu haksızlıklar karşısında susmak, hakkımızı yiyenlere sen haklısın güzel yapıyorsun demek olur.
    Haydi beyler genel kurula katılıyoruz.....tek tek sayacağım benden başka kim katılacak.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

6. Bedelsiz sermaye arttırımımız hayırlı olsun ( tamamı iç kaynaklardan olmak üzere Sermaye % 50 oranında arttırılacak) kap haberi geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    İsa kardeşim, sarkunu her yıl belli periyotlarla yaptığı hareketlere dayanarak söylüyorum. 1-Nedense temettü dağıtımı öncesi temettü miktarı kadar yükselir.2- genel kurulda ortaklar güçlü olmak istiyorlar 3- gen.kurula sunulan sermaye artırım kararı yok ama kayıtlı sermayeye ulaşmak için %50 artırım hakkı var.
    Hanönü madeni hakkında açıklama gelebilir. Çaycı mirasyedi ortakları susturmak için güzel haberler vermek zorunda kalabilir. Aksilik olmazsa ben de genel kurulda her yıl olduğu gibi bu yıl da red oyu vererek kök söktürecegim....
    Yani öyle farklı ciddi bir beklentim yok.
    Tahmin ettiğim gibi çaycı ortakların gazını almak için elindeki kozları çıkarıyor.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8. Genel kurula nasıl katılabiliniyor
    e-imza şart mı

Melih bey yapılacakları yazmıştı sanki ama bulamadım

Teşekkürler

Gözümüz aydın inşaallah

% 15 temettü
    % 50 de sermaye artışı

En az Fiyat yine 6.50 de buluşuruz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 115/330 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •