Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 115/172 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1388 madde; 913 - 920 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Koç grubunun Ykb alımı için KFS şirketi ile yapılan işlemin sonuçlarının aygaza etkisi çok sınırlı Kalırken koç holdinge çok büyük kar olarak yansımış, beklediğim gibi. Her ne kadar tek seferlik kayıt ve işlem olsa da ana firmaya çok yaramış.
    Bu sonucu 20 şubat tarihli mesajımda bu forumda paylaşmıştım, sürpriz olmadı bana, önemli olan detayları görebilmekti.
    Doğru tahmin edip koç holdinge kaymıştım.
    Her ne kadar daha çok aygaza odaklanıp buraya yazsamda ( çünkü koç sayfasına pek yazan olmuyor) iyi bir tahmin olarak aşağıda tekrar alıntılayıp hatırlatmak istedim.
    Darısı başka işlemlerde Aygaz ın başına olsun. Her ne kadar bilançonun esas faaliyet zararını beğenmeyip satmış olsamda , burayı takibe devam edeceğim.

Koç holding KFS işlemi dolayısıyla 3 aylıkta 3,5 mlyr kar açıklamış, süper...
    Çok yüksek bir kar geleceğini öngörmüşüz ama , aygaza etkisi maalesef sınırlı kalmış,
    Keşke Aygaz da elindeki kfs hisselerini satsa...

3.  Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    Koç holding KFS işlemi dolayısıyla 3 aylıkta 3,5 mlyr kar açıklamış, süper...
    Çok yüksek bir kar geleceğini öngörmüşüz ama , aygaza etkisi maalesef sınırlı kalmış,
    Keşke Aygaz da elindeki kfs hisselerini satsa...
    Sn abcd,
    yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Siz buradan yaklaşık 2-3 ay önce koç holdinge dikkat çekmiştiniz.
    Bütün aracı kurumlar Kchol ilk çeyrek bilançosunda çuvalladı.
    Ben şahsen aracı kurumların ilk çeyrek tahminindeki bu yanılgıyı Aygaz da bekliyordum. Hatta Aygaz'ın kar açıklayabileceği ümidim vardı. Arsa satışı,, temettü gelirine rağmen olmadı.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. Son yasananlardan dolayi degil ama genel itibariyle Aygaz i Tupras tan daha saglam goruyorum.
    Aygaz Banglades hamlesi onemli ivme olabilir ilerde.
    Dogalgaz ile ilgili dagitim anlaminda ne tur hamleler alabilir ileride.Genel kurullarda gozunuze carpan bir sey var mi?
    Ytd

"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

5. Bugün işcep Teknik Analizinde AYGAZ için 9,91 TL ve 9,65 TL hedef veriyor.

Bakalım hedefleri ne derece tutacak?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6. Sn abcd,
    ilk çeyrek bilançoda Aygaz net olarak ne kadar stok zararı yazdı?
    Benim baktığım kadarı ile 100 milyon TL civarı bir zarar gördüm. Emin olamadım.

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Sn abcd,
    ilk çeyrek bilançoda Aygaz net olarak ne kadar stok zararı yazdı?
    Benim baktığım kadarı ile 100 milyon TL civarı bir zarar gördüm. Emin olamadım.
    Sayın Mustican,
    Hisseyi satıp uzaktan izlediğim ve bu sayfaya çok uğramadığım için geç görmüşüm sorunuzu.
    Şirketin web sitesindeki yatırımcıı ilişkileri bölümündeki çeyreksel kar sunumu raporunun 8. Sayfasında mutlak rakam yer almasa da söylediğiniz gibi , 100 e yakın stok zararı olduğu çıkarımı yapılabiliyor.
    Ben şahsen çok daha az bekliyordum, çünkü ocak ta bir miktar stok karı, şubatta bir miktar zarar ama mart ayında hissedilebilir bir zarar olması gerekiyordu. Üstelik ürünün bir kısmını hedge ettikleri için bu kadar zarar beklemiyordum, ama maalesef beklediğimden daha kötü geldi.
    Bence esas stok zararı nisan ve mayıs ayında olacak, üstelik nisan mayısta satışlarda % 50 ye yakın düştü, haziranda hala % 20 civarında düşük satış devam ediyor. Haziranda bir miktar stok karı var ama yaraları pek saracak büyüklükte değil.
    Tüpraş tatafı da umut vermiyor.
    2. Çeyrek faaliyet sonuçları maalesef kötü bekliyorum kendi adıma. O yüzden En erken sonbahar a kadar başka hisselerde olacağım.
    Bu yıl bir çok sektörde olduğu gibi burada da yılı kapatmış gibi görünüyor resim.
    Ama malumunuz bazen fiyatlar faaliyet performansından bağımsız olabiliyor.
    Umarım bekleyenler için , gerçekleşen faaliyetler değil de , beklentiler e göre fiyatlama ağır basar.
    Bol şanslar sabredenlere.

8. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 115/172 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •