Sayfa 115/1030 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    İnternette 21 gözüküyor, ne zaman kimden aldınız bilgiyi? Benim de yarın vade dönüşüm var başka bankada olmadı aylık değil 4 günlük bağlayacağım parayı.
    Mt si.mesaj atmis bana

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    AHME kardeşimiz nerde....
    Vade bozup dolarları sattım demesin ?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Malta Avrupa birliğinde sanırım, ben Avrupa birliği vatandaşı olduğum için (Avusturya) prosedür biraz daha kolay olabilir. Eğer tek kişilik bir firma kurup ürünü orada kendim üretebileceğim ve yurt dışına satabileceğim düşük bürokrasili bir imkan mevcut ise benim için çok faydalı olabilir. Firma sahibi orada sadece 1 ay ikamet ederse bu uygun olur mu tabii ki araştırmak lazım. Bilgi için tekrar teşekkürler. Konuyu iyice araştırıp bir hazmedeyim. Takıldığım bir nokta olursa sizi çok meşgul etmeyecek şekilde özelden tekrar sorarım. Mevduatçı dostları fazla kızdırmayayım.
    Ab vatandasi olmaniz guzel ama kesinlikle sirket sahibi residence permit alamaz tax refund icin. Yoksa self employed yapardiniz ve cok rahat olurdu.

Dedigim gibi en iyi cevabi avukatlar verecektir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Mt si.mesaj atmis bana

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler. 27leri görmemiz yakın haftaya o zaman.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ab vatandasi olmaniz guzel ama kesinlikle sirket sahibi residence permit alamaz tax refund icin. Yoksa self employed yapardiniz ve cok rahat olurdu.

Dedigim gibi en iyi cevabi avukatlar verecektir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Evet kanuni detayları iyice öğrenmeliyim. Verdiğiniz bağlantılarla temas kuracağım.
    İyi akşamlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    AHME kardeşimiz nerde....
    nede olsa cok hızlı dır ahme dolar hızla artarken spidi gonzalez gibi ardından yetisip kapıyor dolarları cok iyi bir karla cıkıyor her seferinde ama bu sefer haralde voleyi tersten vurdu kadıkoy barlar sokagında demleniyordur simdi

7.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen yoldaş bende böyle düşünmüştüm şark kurnazı bunlar danışıklı dövüş benjaminci sazanları avladılar dostlara o kadar akıl verdim,2 sene öncede olmuştu 3.95 ten ellerine verdiler 1 sene 3,50 3.60 da baya oyaladılar bilen bilir...
    bu sefer 7 lira civarından verdiler ama bu sefer gecmise gore farklı mb rezervleri o zaman gucluydu su an zayıf faiz artırımları devam ederse dolar dusmeye devam eder en azından belli bir bantta takılır .

8. Arkadaşlar Şekerbank ile çalışanlar varsa,cevaplayabilir mi?Gerek yıllık bono gerekse repo/mevduat kullanıyorum.Ama bu şekerbanka şubeden MT ilede görüşsem,MH lerinide arasam EFT yi ücretsiz yapmıyor.Sorum şu;Şekerbank kullanıpta EFT yi mobil bankacılıktan yada int.bankacılığından ücretsiz kull*****nız var mı?Merakım acaba bireyselci olmuyor diye beni mi kekliyor??Tşkler..

Sayfa 115/1030 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •