Sayfa 115/324 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 913 - 920 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1.  Alıntı Originally Posted by majesteleri. Yazıyı Oku
    kısmetsızmışım ..1 haftadır maldaydım kredili hemde , cuma gunu mılpa anı hareketlenınce ona gectım gun sonu satıp tekrar ecbyo da kalıcaktım hesapta uyuyaklmısım aksam 7 de uyandım ..bugun mılpada cıkıp ecbyo ya gecıcem umarım haber maber dusmez dedım haber dusmus ..şaka gibi allah bol kazançlar nasıp etsin malda olan arkadaslara...... 10. Köy dostum bunun ederı 2.30 tl dıye bılıyorum bazı arkadaslar pollyannacılık oynamaya baslamıs 2. özgyo diye . Sen eskı mudavımı olarak kağidin ederının uzerınde olmasını gerektırecek olası beklentılerı yazarsan sevınırız ..
    özgyo da 3 lira ederi edere bakmıyorlar hocam neler olcak kimse bilemez herşey olur bunlarda

Alıntı Originally Posted by Majesteleri. Yazıyı Oku
    kısmetsızmışım ..1 haftadır maldaydım kredili hemde , cuma gunu mılpa anı hareketlenınce ona gectım gun sonu satıp tekrar ecbyo da kalıcaktım hesapta uyuyaklmısım aksam 7 de uyandım ..bugun mılpada cıkıp ecbyo ya gecıcem umarım haber maber dusmez dedım haber dusmus ..şaka gibi ALLAH bol kazançlar nasıp etsin malda olan arkadaslara...... 10. köy dostum bunun ederı 2.30 tl dıye bılıyorum bazı arkadaslar pollyannacılık oynamaya baslamıs 2. özgyo diye . sen eskı mudavımı olarak kağidin ederının uzerınde olmasını gerektırecek olası beklentılerı yazarsan sevınırız ..
    Ben sattım hocam, kalanlara bol kazançlar diledim. inşallah 2. ozgyo olur, sevinirim malı olanlar adına.
    Kar az olsun ama temiz olsun, dert edilecek birşey yok (şahsım için).

Başka hisse bakınacağım biraz, bir de endeksin düşmesini takip edeceğim. Ölücü olalım az..
    Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
    "Berkin..."

Alıntı Originally Posted by banamusade Yazıyı Oku
    özgyo da 3 lira ederi edere bakmıyorlar hocam neler olcak kimse bilemez herşey olur bunlarda
    Dediğiniz hissede hacim 108bin tl, bir araba parası işlem dönmüş. Kimse yok zaten.. Çene yormaya gerek yok bence.
    "Berkin..."

282 285 287 293 kritik yerler.
    Aşırı alış bölgesinde.. göstergeler şişmeye başlamış saatlikte.
    Bazı şeyler kısmetle olur, yükselebilir de düşebilir de. Satan yükseldiğine üzülmemeli, satmayan düştüğüne üzülmemeli.
    Saygılar ve bereketli günler diliyorum arkadaşlar, kalbini kırdığım / üzdüğüm varsa affola..
    "Berkin..."

5. Benim bildiğim Galip bunu 8 yapmadan bırakmaz ya hadi hayırlısı yatırım tavsiyesi değildir...

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

günün güzeli
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

7. eyvllah arkadaşlar ..saolasın 10.köy goruslerın değerli benım ıcın.. birde galipin metrosu işin içinde olunca insan 2 kere düşünmeli ama şu tawanı almalıydım ya cumadan nasıp olmadı bana ah ah..yuzde 20 kaçtı .. açığa satış yapan olursa belkı yarında çıkartır bellıde olmaz

8. 10 bin lot vardı tüh satıp metro almıştım şükür 4 bin lotu bıraktım kenarda dursun diye uzun zamandır inceliyordum Galip Abim metro da vermiyor bari burda versin biraz

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 115/324 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •