Denge fiyatında yine satış baskısı var. Ama yılmayacağım.Gelecegin sektörü enerji sektörü. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denge fiyatında yine satış baskısı var. Ama yılmayacağım.Gelecegin sektörü enerji sektörü. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtalarda alıcı yok boş kademelere basıyorlar.. Hacimsiz düşüş.. Millet panik halde satıyor..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Beş dakika içinde 3000 puan eksi, yazık be asıl bu işlemler incelenmeli..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Sanırım millet pandemı döneminin başlangıcında ki gıbı taban taban gıdecek dıyıp basıyor tahtalara..
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Malesef öyle üstad, görünürde hıcbır problem yok, bu panik nıye.. Bırı der ayasofya açılacak, bırıder abd de vakalar arttı hepsi boş bahaneler.. Hıcbır salgın ıkı yıldan fazla sürmemişken aşı çalışmalarının sonuna gelınmişken, salgının sonu görünüyorken.. Libyadsn dolayı abd ile yakınlaşma başlamışken bu panik nıye.. Tamam pıyasa düzeltme yapmalı ama bu bir düzeltme değil milletin elinden malını almak..
Üzücü olan dün yapıkredınin yukarıdan verdiğini bugun buradan alması..
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri