Sayfa 115/899 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 913 - 920 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Fonlara baktim, durum kotu. GMO haric hepsi vermis. Bazilari tamamen kapamis gitmis. Osmanin Ogretmenleri mesela, 3 milyon lot verip gitmis.

Cetenin yaninda humanin dedigi gibi yabanci da hic sevmemis yatirimi.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Fonlara baktim, durum kotu. GMO haric hepsi vermis. Bazilari tamamen kapamis gitmis. Osmanin Ogretmenleri mesela, 3 milyon lot verip gitmis.

Cetenin yaninda humanin dedigi gibi yabanci da hic sevmemis yatirimi.
    Nerden bakıyosun yav, sevabına Tekfen'e de baksana ya da link ver biz bakalım.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Nasuhum durum öyle gösteriyor ki, zamanla şişede halka açık oranında barış ile nasuh yazacak.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle olacak valla baris abii. Bugün 4.32 den attık yine destek. Dipsiz kuyu aldıkça düşüyor TAQ
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Nerden bakıyosun yav, sevabına Tekfen'e de baksana ya da link ver biz bakalım.
    Tuglacida SEB Investment ile RAM Investment 4 milyon lot satmis. Ozelden atarim.

Citi'nin tahviller icin bir platformu var, ordan bakiyorum. O da bondesk.com'dan aliyor datalari.

Yanliz bunlar kesin degil hicbir zaman. Takip edip ceteresini tutmuyorsan bir anlami yok. Hicbir veri saglayicinin datasi hicbir yeri tam olarak tutmuyor.

Halk Bankasinda mesela hic gormedigim Blackrock Canada 30 milyon lot satti 1 haftada. Portfoyu bitince veri saglayicilara dustu.

TAV'da Investek'in %5'i gectik diye KAP'a yollamisti (18M+ lot). Veri saglayicida 13M lot gorunuyordu.

Yatirim kararlarini etklilememeli yani, atraksiyon diye bakilmali.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Pek tehlikesi yok buralardan Sise alsin almasin.
    666 dikkat tehlikeli madde soda bu patlar gazı kaçar...
    Aslında kademe yapılırdı ama pazartesi kalmaz bu fiyat.

Patlayan gazi "zaman" bunun NewsTR.

Dolar bazli 2017 fiyatlari bunlar. Gecen surede ise 3 milyar lira kar yapti sirket.

Evet asagi cevirdi burnunu, ama o cevirmeler biri para sokunca donuyor genelde.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Eee artık dönüşü beklemekten başka hiçbir çare yok
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Patlayan gazi "zaman" bunun NewsTR.

Dolar bazli 2017 fiyatlari bunlar. Gecen surede ise 3 milyar lira kar yapti sirket.

Evet asagi cevirdi burnunu, ama o cevirmeler biri para sokunca donuyor genelde.

Ben bundan çıkıp trkcm almayı düşünüyorum...karar vermedim daha ama daha mantıklı gibi

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 115/899 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •