Sayfa 115/245 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 1957 madde; 913 - 920 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku
    İyi bilançonun arefesinde hemen yukarı yönlü bir füze hareketi beklemiyorum açıkçası. Biraz gaz alma hareketinden sonra atlayan yatırımcılara mal verip iyice süründürdükten sonra yukarı yönlü hareket başlar diye düşünüyorum. Ya da bilanço sonrası çok sert zikzaklar çizip küçük yatırımcıları korkutup yine ellerindekini alıp yukarı gitme ihtimali de olabilir.

YTD değildir.
    ben şahsen bilanço ile istedikleri gibi oynayacaklarını düşünüyorum... kapanışa doğru alım gelmezse oynama ihtimalleri yüksek
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

ak-vakif-halk 3lu cirkef cetesi,birbirlerinin alislarina satis yaparak hisseyi baskilamaya devam ediyor...

3.  Alıntı Originally Posted by pascha Yazıyı Oku
    ak-vakif-halk 3lu cirkef cetesi,birbirlerinin alislarina satis yaparak hisseyi baskilamaya devam ediyor...
    Bunların ağa babaları İş Yatırım. Birde ara sıra desteğe koşan Ziraat, Finans, A1 Capital gibi yancıları da var.

4. İş yat.a 500 bin lot virman yapılmıştı aylar önce yanlış hatırlamıyorsam .ytd

5. Bilanço bugün mü açıklanıyor
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by teranova54 Yazıyı Oku
    Bilanço bugün mü açıklanıyor
    14864738 tl geldi 6 aylık 4,943275 10 milyon tl eklemiş üzerine ama amcalar
    Beklentiyi satın almadıkları için hareket yapmaz bence bakalım stoklarımız ne kadar
    12 aylıkta gelen karla iç kaynaklar toplamı ile sermaye artırımı bekliyorum seneye ytd

KRGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 14.864.738 Yıllık Değ%:-51

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. bir süredir hiç yorum yapmadım sadece bilanço beklentilerine ait güzel yorumları okudum..şimdi bu açıklanan bilanço anlatılan bilançomu vede önümüzdeki hafta ne olur ..ustalardan yorum bekleriz

Sayfa 115/245 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •