Sayfa 115/356 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 913 - 920 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Sevinhill i halletti (ceza aldırdı, sıra sizde.) Lütfen bu hırsıza inat teknik paylaşımlarınızı bekliyoruz. Oyuna gelmeyin. Ne hikmetse ben hakaret etmememe rağmen yazdıklarım silindi!
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen öyle.. 335 e 4 koy.. Topla kaç yapıyor.. Bulduğun rakamla ben çıkmış oluyorum senetten..

Sence ben bu işlemden kar mı ettim zarar mı..

A) kar
    B) zarar
    C) hem kar hem zarar.. (sen kesin c dersın)..

2. Boş boş onu bunu şikayet edeceğine biraz insanlara faydan olsun. Bugünde yazıp sildiğin bir şey vardı, akşama güzel haberler gelebilir diye. Yoksa millete hisse itelemek için mi yazmıştın!!! Yatacak yerin yok....
     Alıntı Originally Posted by uzun yatırımcı Yazıyı Oku
    Güzel bilgiler var ama şu malum Bremen mızıkacıları ve yancılarının 3-5 kuruşluk kayıp neticesindeki ağlama zırlamaları, karakteri ve kişiliği zayıf kişilerin kullandığı hakaret ve küfür dili kullanmaları ve ilginçtir forumdaki hiç kimsenin bu hakaret ve küfür ortamından rahatsız olup tepki göstermediği sürece gereksiz yere hiçbir faydası olmadan sayfa doldurulmaya devam edilecek. Diğer bilgi ve haberleri bu ortam böyle devam ettiği sürece biraz zor görürsünüz. Neyse biz gene malum bremen mızıkacıları ve yancıları burasını gene ağlama ve zırlama yerine çevirmeden biz uçalım çünkü bizim vakdimiz de nakdimiz de çok kıymetli. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bak şimdi çok merak ettim. Bizim bilmediğimiz ama bazılarının içeriden edindikleri o güzel bilgiler neymiş? [emoji1][emoji1][emoji1]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. Küfür ve hakaret içerikli her yazıyı şikayet ediyor ve etmeye devam edeceğiz. Kolaya kaçıp sizin düzeylerinize inmeyeceğiz. Bilgeye sormuşlar hayatın sırrı nedir diye bilge demişki hayatın sırrı iki şeyin öğrenilmesi ve tatbikidir. O iki şey nedir
    1.SABIR
    2.EMPATİ
    bu da bu akşamki dersiniz olsun düşünün bakalım bu iki şey siz de var mı diye.. 😂😂😂😂😂😂

4. Bilge mi?[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

5. hani akşama halay vardı, nolacak şimdi benim zarar, bilgece konuşuyor diye aldım ama kandırıldım mı yoksa..!!!
    Baba yorgun evlat, fazla bıdı bıdı yapma...!!!

6. O mesajı sildi. Hani nerde o yazı. İnkar da eder[emoji1][emoji1][emoji1]
     Alıntı Originally Posted by oxsion Yazıyı Oku
    hani akşama halay vardı, nolacak şimdi benim zarar, bilgece konuşuyor diye aldım ama kandırıldım mı yoksa..!!!

7. Allah herkese akıl fikir versin ama bu düzey bize uymuyor. Hakaret ve küfür içerikli tüm yazıları şikayet etmeye devam edeceğiz. En iyisi sadece izlemek sizlere de iyi seyirler biraz ara verelim... 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

8. Görev tamam. Pazarlama bitti ben kaçar der kendileri. Türkçe meali...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sayfa 115/356 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •