Geçmişte size yazdım BALAT pişmanlıktır. Halen BİST fiyatı çok yüksek şimdik ŞİRKET bilançoda kar açıklasa spk bedelliyi onaylamaztahminimce onun için mevcut geçmiş bilancosunun üzerine 250.000 tl üretim faaliyeti koyum geçecektir. 1 LOTU 0,50 KRŞ İŞLEM GÖRECEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK %950 ANA HİSSE FİYATLI 4,75 tl onun için BU HİSSEYİ 2,50 TL KADAR SARKITma durumları var bence çünkü Ömer AKAD BEY HALEN ELİNDEKİ 650.000 LOTU SATACAK KERİZ ARIYOR BEDELLİ DE OLURSA 1,25 TL İŞLEM GÖRÜR... EDERİDE O ZATEN 2023 ÜN HAZİRANINA KADAR, ONDAN SONRAKİ BİLGİLER BENDE KALSIN.. AMOR
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
bende cüzzi hisse var sorun yok..maliyette düşük sayilir..bu şirket otomotiv yan sanayi üreten bir şirket..iyi bir şirket değil ama üretim yapan bir şirket..benim batiracağim para belli batacaksak...unutmalik aldim iyi yerlere gelecektir..ortaklik vs.olabilir neden olmasin..
Bilançoyu bile hazırlayamamışlar,ek süre istemişler, çok para kazandılar demekki say say bitmiyor)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu seviyeler çok komik otomotiv yedek parçasi üreten bir firma için...
R-E-X
Oğlumdan kayda değer bi yaş farkın yok
hem toprağım
hem siyasi gönüldaşımsın
sana yürekten kızıyorum bilesin
bu firmanın nesi ucuz
YILLIK cirosu 2 milyon lira, onlar altın falan değil
bildiğin türk lirası.
2 milyon ciroyla köşede bakkal olsa ayakta duramaz.(bu söylem elbette abartı ama hissenin durumunu başka türlü anlatamazdım)
Piyasa Değeri(USD)6.696.313 Piyasa Değeri(TL)57.787.845 Özsermaye(TL)*4.492.467 Sermaye(TL)12.165.862 Net Kar(TL)327.204
Son düzenleme : koçari; 09-08-2021 saat: 12:50.
sn koçari temel anlamda değil tabiki..teknik anlamda demek istedim..benim yatirdiğim para çok cüzzi..bu sermayedeki bu ölçekteki şirketede zaten sembilik para bağlanir..bu tarz şirketlerde cüzzi para olmali heyecan için..burva vardi birzamanlar 1.5 tl den 90 tl ye çikti farki pek yok..arkadasin biri tactr nasil dedi 1.5 tl de iken aman dedim batak hisse 40 tl nin üzerini gördü...benim bu tarz hisselere sembolik 10 bin tl den az yatirimim olur daha fazla olmaz...satilma ortaklik vs.neden olmasin..sonuçta iyi kötü otomobil parçasi üretiyor ortada somut birşey var..
artik biraz tepki vermeli..
Yer İmleri