bugun son dakıkalar hariç kac gundur baskı cok satan cok oldu bence yarın tavan yapıp en azından bır gunluk alım fırsatı vermez gibi gelıyor
bugun son dakıkalar hariç kac gundur baskı cok satan cok oldu bence yarın tavan yapıp en azından bır gunluk alım fırsatı vermez gibi gelıyor
Yeni ihale aldığını görünce bir geleyim foruma dedim inanmayacaksınız ama zerre lot satmadım 180 maliyet ile yüklü bekliyorum hissede al sat bile yapmıyorum trade yapılacak hisse değil şirket büyümeye devam ediyor piyasa değeri 11 milyar tl hala çok ucuz bilmiyorum smrtg ve gesan bu kadar düşmeseydi bence hisse şuanda 300 lerdeydi ama onlar sert düşünce mecbur geri geldi buda smrtg den daha hızlı büyüyen bir şirket ve şuanda onun piyasa değerine ulaşması için olması gereken rakam 600 ihaleler devam ediyor bedelsiz vermesi kaçınılmaz Mart gibi tahmini 500 TL hedef fiyat bekliyorum nasip bakalım neler olacak
Tüm kağıtlar - 8/-10 yemişken günü +3 ile kapatmamız güzel haber.
Yüksek hacime rağmen kan gölünde ayakta kaldık. Brüt takas olmasa ayakta kalamayabilirdik.
Yarın endeks toparlar umarım.
Deniz yine 90bin lot aldı.
Bugünde endeks coştu biz eksiyiz. Acayip işler.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koca koca kurumlar panikle mal çıkıyor ,, yazık ,, aldık yıne tabandan !!! Endeks dönerse yandı gülüm ketan helva formasyonu oluşur![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
şuan kı taban kotu,, denız çaktı tabana ..buda gosterıyorkı yapıkredıde kendı malları olabılır...ne oldukı tabana çaktın malı..endeks donmuşken tabana mal çakmakta ne anlamadım..umarım cıddı kurumlar alır..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
denız yukarıdan satmadığı malı tabandn verıyor..harbı bunlar bu işi bılmıyormuş..yazık bu kurumları bunlara teslım edenlere..
belkı bır aydır mal toplayan kurumlar panıkle mal satıyor tahtada tabandan ..hayırdır..yarında cezalar bıtıyor..
Yer İmleri