Sayfa 115/872 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 913 - 920 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    31 Agustosta Banvit ve spk arasinda buyuk bir restlesme oldu. Umarim bu yatirimciya yansimaz.
    Restleşme mi değil mi bilmiyorum ama bir tane aklı başında adam 2 satır yazı yazıp olağandışı bir durum yok diye yazıp gönderememiş spk ya. Gönderseydi bukadar insan stres yaşamazdı. İnsanın aklına hisseyi düşürmek için bahane aradıkları düşüncesi geliyor. Zaten son 10 günde jet hızıyla çıktı. Bakalım tepki nasıl olacak açılışı görmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kaya727 Yazıyı Oku
    Restleşme mi değil mi bilmiyorum ama bir tane aklı başında adam 2 satır yazı yazıp olağandışı bir durum yok diye yazıp gönderememiş spk ya. Gönderseydi bukadar insan stres yaşamazdı. İnsanın aklına hisseyi düşürmek için bahane aradıkları düşüncesi geliyor. Zaten son 10 günde jet hızıyla çıktı. Bakalım tepki nasıl olacak açılışı görmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gece Kotu bir kabus Gordum, ruyamda Sabah olmus ve uykudan uyaniyorum. Hemen telefonumu acip borsa takibine giriyorum. Bi bakiyorum Banvit 13,65. Allahim nasil bir hisseye girdik. Bayramimi zehir etti.

sabah kaçta satış gönderebiliriz erkenden 25 e yazsak satılırmı sabah işlem olacakmı

Açılır be arkadaslar relex

5. 10 taban yaparmı herkez 10 tabana kesin gözüyle bakıyor hayırlısı bindiniz limuzine

6. Ya yok kardeşim nerden çıkarıyorsunuz neden 10 taban olsun sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bir şeymi var açıklarmısınız

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kamuya aciklamadugumuz ozel bi durum yok dendi mi soluksuz duser taban olur
    Bnce

8.  Alıntı Originally Posted by algorat1180 Yazıyı Oku
    Kamuya aciklamadugumuz ozel bi durum yok dendi mi soluksuz duser taban olur
    Bnce
    Soluksuz dusecekse dukkani kapasinlar aga...

Sayfa 115/872 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •