Sayfa 1150/2384 İlkİlk ... 1506501050110011401148114911501151115211601200125016502150 ... SonSon
Arama sonucu : 19065 madde; 9,193 - 9,200 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Eren Aksoyoğlu
    @eren_aksoyoglu
    Aylardır mesai arkadaşlarının bile telefonunu açmayan müstakbel bakanlar, CHP genel merkezini IMF binası zannedenler, şirketinin reklamını yapmak için partisini yolda bırakanlar, altı seçimdir aynı yöntemi deneyip yarı yolda kalanlar.

Suçlayacağım, itham edeceğim, müsade ederseniz isim vereceğim.

İkinci tur öncesi Kılıçdaroğlu’na görevden alma önerileri. #flood
    Nagehan Alçı gibi zavallıların “ulusalcılardan kurtuldu, değişti, dönüştü” dediği CHP bir süre önce doğasını kaybetti. Siyaset yapma tarzı kolektif akıl üretmek olan sosyal demokrat partinin nasıl gerilediğiyle başlayalım:

Dün akşam aylardır telefonla asla ulaşamadığınız sayın bakan Onursal Adıgüzel’in çalışma arkadaşlarından biri sevgili Utku’ya partinin ne olduğunu anlattım. Burada da anlatayım. Parti kıytırık genelgeler, genelgeler üzerinden verilen talimatlar, genel merkeze giriş kartları,… Daha fazla göster

Buna CHP büyük kongresi dahil olmak üzere bulunduğumuz her ortamda itiraz ettik. Bir süre sonra ses verebileceğimiz bir mekanizma da kalmadı.

Dün akşam CHP SKM salonunun önünde aklım yettiğince bunun kavgasını vermeye çalıştım. Ancak partide demokrasi olsa, özgür delegenin… Daha fazla göster

Müstakbel Dışişleri bakanımız Selin Sayek Böke, Adıgüzel gibi telefonlarını açmadığı için buradan anlatıyorum. Güvenlik önlemleri aldı. Dışarıya barikatlar kurdurdu. İçeride odaları kapattı. İnsanlar her şeye rağmen genel merkeze girmeyi başarınca gençlik kollarındaki arkadaşları… Daha fazla göster
    .............................
    @erefefik

2. Müstakbel iletişim işleri başkanımız ve personelimiz. Sizin ağzınızın payını sonra vereceğim. En büyük günahlarınızı keşke sadece beceriksizlikle açıklayabilseydim. Ama öyle değil.
    Eren Aksoyoğlu
    @eren_aksoyoglu
    Dün akşam CHP’nin önünde dört ayrı veri vardı.
    1) CHP SKM (Onursal’ın BİTEM ekibi ve emektar gönüllüler),
    2) İmamoğlu’nun Ankara’ya kurduğu ekibin elindeki veriler,
    3) Altın sandıklar simülasyonu,
    4) CHP İstanbul verileri.

Onursal’ın elindeki veriler hariç bütün veri setlerinde Kılıçdaroğlu önde çıkıyor. Halen öyle. Sadece Onursal’ın elindeki veri seti muğlak.

Onun da nedeni şu:
    Altı seçimdir (2019 seçimleri hariç) CHP verisini YSK verisiyle karşılaştırıp açıklıyor. Bildiğiniz üzere AKP dün gece CHP’nin önde olduğu yerlerdeki sandıkların neredeyse tamamına itiraz etti. Dolayısıyla YSK’dan veri gelmedi. YSK’dan veri gelmeyince CHP de zaten açık ara önde olduğu veriyi bize göstermedi
    ...........................
    @erefefik

3. Dün akşam CHP SKM önünde bir sorumluyla bunun kavgasını yaptık. (CHP’deki genç gönüllü arkadaşlardan özür dilerim, onlar bütün samimiyetleriyle gelip pek bilmedikleri bir partide görev yapmaya çalışıyorlar) Bazı yöneticiler ise gönüllülerin samimi çabalarını suistimal ediyorlar. Bu bir kla******.

O yüzden hep "örgütler, örgütlerde yetişmiş insanlar "vurgusu yapıyoruz. Çünkü örgütlenmiş insanları suistimal edemezsiniz. Onları kandıramazsınız.

Neyse, kavgada altı seçimdir aynı hatanın yapıldığını söyledim. Orada nezaketen söylemedim ama burada söyleyeceğim. Son derece yaşlı ve parti emektarı BİTEM ekibinin de artık değişmesi gerekiyor. Bu modelin de kenara konulması bir şart.
    Son olarak, YSK üyemiz sayın Hadimioğlu neden halen görevde? YSK’dan bu kadar şikayet edip üyemizi neden değiştirmiyoruz? Acaba YSK başkanının önünde el pençe durmasının partiye bugüne kadar ne tür bir faydası oldu?

Bütün bunların CHP Büyük Kongresi'nde parti liderinin 1250 delegenin "tamamının" oylarıyla seçilmesinin bir ilgisi var mı?
    Siyaseten müdahale edilmesi gereken yerler de var. İkinci tur öncesi siyasi bölüme girerek yıpratıcı olmak istemiyorum. Bu yüzden yöntemsel eleştirilerde bulundum.

Parti liderine önerim yukarıda adını açıkça ve üstü kapalı söylediğim isimleri görevden alması.

Teşekkürler.
    Bu arada sizden özür dilemem gerekiyor. Eski bir parti üyesi olarak ortalığı yıkmam gerekiyordu. Yapmaya cesaret edemedim.
    Ben zamaninda cesaret ettiydim, kafami kirdilardi.
    Onursal'in gorevden alinmasinin sebebi bu tweetler olabilir.
    @erefefik

4. Ümitvarhanım.

1.436.000 oy geçersiz sayıldı ,bu felaket bir rakam değilmi?
    Hayır. Geçersiz oylar 20 hatta 30 milyon olsun ki, siyasetci kendine gelsin. Cogu bilerek geçersiz oy atiyor. 4'une birden basiyor, bir de kufur yaziyor.
    @erefefik

5. Sergen Salmanoğlu.
    Юрий Кнутов допустил передачу Украине Западом тактического ядерного оружия
    Taktik Nukleer silahlar Bati tarafindan Ukrayna'ya transfer edilmis.
    @erefefik

6. @erefefik

7. Sinan Oğan’ın şartı:
    Anayasanın ilk dört maddesinden vazgeçilmeyecek
    FETÖ ve PKK ile tavizsiz mücadele
    Tarikat ve cemaatlerin bürokrasideki hakimiyelerine son verilecek
    Sığınmacılar 1 sene içinde vatanlarına dönecek.
    Ve İçişleri, Milli Savunma Bakanlığı, MEB
    Ne dersiniz?
    Içislerini verirler. Savunma Hulusi Ağamda.
    Bence CB yardimciligini alsin, belki CB'ni olur. Insanlar fanidir abi. Tayyip Agam kizar mi bilmiyorum da üle yani.
    @erefefik

8. ABD/Yellen: ABD'nin temerrüde düşmesi eşi benzeri görülmemiş bir ekonomik ve finansal fırtınaya yol açar ve bunun sonucunda ortaya çıkan gelir şoku resesyona yol açabilir...
    @erefefik

Sayfa 1150/2384 İlkİlk ... 1506501050110011401148114911501151115211601200125016502150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •