Sayfa 1154/1252 İlkİlk ... 1546541054110411441152115311541155115611641204 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,225 - 9,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Banka kredi kartlarında %70 müşteri nereye ne zaman ne kadar harcama yaptığını incelemez. Çoğunluğu otomatik ödeme verdiğinden ödenen tutarı bilir. Benim sık sık yazdığım market raf etiketi ile kasa fiyatı arasındaki farkta aynı şey. Hepsi de uyuşan halkı söğüşleme peşinde.
    Nüfus müdürlüklerini tıkayan meşhur yeni çipli kimlik kartları şu an ne işe yarıyor ? Amaçlanan ne idi, şimdi neler oluyor ? GSM şirketlerinden tutun, bankalara, su aboneliğinden, emlakçıya her yerde kimlik fotokopisi alınıyor. Vermezsen işin engelleniyor. Kavga- gürültü. TC numarası ne işe yarıyor ? Mahkeme ve icra daireleri bile tebligatta tc. no , ana baba adı, doğum tarihini zarfın üzerine yazıyor. Postacının ne işine gerekse. Kısaca daha çok ekmek yememiz !! ( ne demekse ) gerek.

2. Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Uyarı üzerine Akbank kredi kartı hareketlerine bakmıştım, benim de 2 harcamam mükerrer yansımış. Online iletişimden düzeltme talep ettim. İlgili firmalardan kaynaklanabilir diye düşünüyordum, sizde de benzer bir durum olduğuna göre Akbank'tan kaynaklanan bir hata olduğu anlaşılıyor.

Zaten bu hafta boyunca kredi kartı harcamalarıma bakamıyordum, sürekli hata uyarıları veriyordu.

3. Doğalgaz ve elektriğe %15 zam gelmiş ya..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
    Sizinki de Akbank kartı mı?

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sizinki de Akbank kartı mı?
    Evet axses kredi kartı

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Gemidede konfort farkı var.!!!
    Kaptan köşkünden,First class tan Ta 5. Kademe aşagıya kadar aşagı katlar vardır.!!
    TL ciler geminin Bodrum katında .!!!
     Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Aslında doğru batmadılar kurtulanların büyük kısmı birinci sınıf yolculardı. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dolaresciler bir yolunu bulur diyorsun Amma velakin en iyi halin okyanusda lastik bir botun icinde olmak olur. Tabi dibi boylayanlardan iyisin, o ayrı

7.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
    Akbank Olayı Genel Sistemde Sorun Var Düzeltme Yapılacak Merak Etmeyin.

Sayfa 1154/1252 İlkİlk ... 1546541054110411441152115311541155115611641204 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •