Sayfa 1155/1252 İlkİlk ... 1556551055110511451153115411551156115711651205 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,233 - 9,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
    Bankanın böyle bir hata yapması anlaşılabilir birşey değil. Kafamda soru işareti kalacaksa axess kullanmanın ne manası var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Doğalgaz ve elektriğe %15 zam gelmiş ya..

Yatırım tavsiyesi değildir...
    ben hep 50 liralık kullanıyorum
    I LOVETHAILAND

Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    Stopaj indirimi sonrasında bankalar mevduat faizlerini düşürüyor. Dolayısıyla bu indirim aslında mevduat sahibinin değil bankaların işine yarıyor.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Hangi bankalarda düşüş varmis birde onu soylese somut örnek yok .

5. Cidden mevduat düşüren banka var mı?

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

Ben direk sikayet butonuyla bildiriyorum herkes yapsa yazamaz .herkes memnun demekki.ayni yazılari tekrar tekrar yazan 3 kisi var şikayet edin arkadaşlar bunlari cekmek zorunda degiliz.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Cidden mevduat düşüren banka var mı?
    Palavra onu diyen ekran görüntüsü koysun.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

Amacı aşağılamak değil ,algı yaratmaya çalışıyor kamuoyunda .
    Bilinçli olarak 2-3 kişi sürekli aynı şeyleri yazmaktan bir süre sonra sıkılır .Bu 2-3 kişi ise emir almışlar biryerden görevlerini yapıyorlar .Bariz belli ediyorlar kendilerini ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1155/1252 İlkİlk ... 1556551055110511451153115411551156115711651205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •