Sayfa 1155/1195 İlkİlk ... 155655105511051145115311541155115611571165 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 9,233 - 9,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    para bir kaç gündür / haftadır bankalara akıyor.. endeksin baba kağıtlarından EREGL de bile kayda değer hareket yok.41,40 lşara

yaklaşınca satış geliyor.. bence bunlar ileride olabilecek seert hareketlerin habercisi.

haaa. aşağımı yukarımı bilemem
    yukarı imiş..en azından şimdilik
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

2. KilicdarogluSoylu'ya) sen İmamoğlu 'nun tırnağı olamazsın.
    İmamoğlu büyük lokma boğulursunuz.
    Kendisi CHP'in evladı olduğu kadar benim de evladım.
    İmamoglu ve benbaba- oğul gibiyiz.

Kemal Kılıçdaroğlu: (Soylu’ya tepki) Malum sarayın fotoromanı var, neymiş 16 milyonun sevgilisini görevden alacakmış. Sen kimsin, Ekrem İmamoğlu kim. Sen Ekrem İmamoğlu'nun tırnağı bile olamazsın. Sen atama ile geldin o seçimle geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs'ın simgeleşmiş marşlarından 1 Mayıs’ın söz yazarı ve bestecisi Sarper Özsan 78 yaşında Ankara’da hayata gözlerini yumdu.

5. Allah rahmet eyleye.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

6. Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin kuruluşundan beri yönetim kurulunda yer alan Hasan Cüneyd Zapsu görevinden ayrıldı. Zapsu’nun ayrılmasıyla şirketin yönetim kurulunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimse kalmadı.

Borçların ya da otelemenin karşılığı mi?

TÜRK-İŞ/Atalay: (Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı) Asgari ücret teklifimiz 9.000 TL oldu, altındaki rakam olursa masada olmayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin kuruluşundan beri yönetim kurulunda yer alan Hasan Cüneyd Zapsu görevinden ayrıldı. Zapsu’nun ayrılmasıyla şirketin yönetim kurulunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimse kalmadı.

Borçların ya da otelemenin karşılığı mi?
    bu adamda her taşın altından çıkıyor.. bim le başlayan türkiye hayatı akkuyu ile devam ediyormuş meğer
    Son düzenleme : radyolog; 20-12-2022 saat: 17:20.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 1155/1195 İlkİlk ... 155655105511051145115311541155115611571165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •