Sayfa 1158/1527 İlkİlk ... 15865810581108114811561157115811591160116812081258 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,257 - 9,264 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Vay be herkes tarihciymis burda hatta 30 senelik tarihciye de ders vermeye baslamis komiksiniz vallahi . Kardeşim sizin kendi uzmanlik alaniniz yok mu herseye maydanoz olmasaniz her seyi de bilmeyin yahu.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nedense bu memlekette birileri 1000 yıldır varolan bir milletin anını şanını gücünü kudretini bir türlü hazmedemediler. kardeşim zoruna gidiyorsa okuma, yada sesini çıkarma. Biz burada o kadar sataşma oluyor, o kadar aşağılama oluyor, o kadar laf çakma oluyor hiçbirine de sesimizi çıkarmıyoruz. Arkadaşımız çok güzel bir tespit yapmış. Beğenmesen de saygı duy. Tıpkı bizim duyduğumuz gibi . Lütfen yazımı kimse tartışma malzemesi yapmasın. Hepinize saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Vay be herkes tarihciymis burda hatta 30 senelik tarihciye de ders vermeye baslamis komiksiniz vallahi . Kardeşim sizin kendi uzmanlik alaniniz yok mu herseye maydanoz olmasaniz her seyi de bilmeyin yahu.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizim eğitim sistemimizde eğitim almışsanız zaten tarihçiyim derseniz komik olur.
    Tek taraflı bir tarihçiliktir o , ha yok ben batı tarihinide biliyorum doğu tarihinide geniş bir pencereden bakıyorum diyorsanız onu bilemem ama burada kullandığınız kelimelerden böbürlenme havalanma sezinlediğim için lafta bir tarihçi olduğunuzu düşünüyorum kusura bakmayın
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3.  Alıntı Originally Posted by Kurtcebe Yazıyı Oku
    denizkiraz hocam alarko holding için bir değerlendirme yapabilirmisin
    Aksam kismetse

4. Bu halkbank neden endeksten ayrışıyor bugün acaba?bir fikri olan var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Cenevreli Yazıyı Oku
    Merhabalar herkese hocam iki kağıtta var portföyümde al sinyali olarakmı değerlendirmek lazım yoksa sat olarakmı ? Ytd teşekkür ederim .
    Alt banda gelince tepkiye oynamak icin

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bu halkbank neden endeksten ayrışıyor bugün acaba?bir fikri olan var mı?
    Amerikan başkanının damadı Türkiye ye gelmiş, belki o yüzdendir diyorlar......

8.  Alıntı Originally Posted by seyitkiris Yazıyı Oku
    Deniz hocam iyi günler.
    Tavhl için 28,50 üstü iyi demiştiniz.29,18 i gördü.Ancak iki gündür aşağı salıyor.Şu an 27,64.Yorumunuzu alabilirmiyim?Teşekkürler.
    28.50 ustu kapanis olmali aksam bakariz hcm

Sayfa 1158/1527 İlkİlk ... 15865810581108114811561157115811591160116812081258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •