Sayın Mesud bey Genpower Jeneratörün Pasif kısmı Yani Kısa ve Uzun Vadele Borçları 328.215.317 tl (ÜÇYÜZ YİRMİ SEKİZ MİLYON İKİYÜZ ONBEŞ BİN ) + GENYH Hissedarlarının Genpower Jeneratöre yani Müjdat USLU beye borcu 114.000.000 TL ( YÜZ ONDÖRT MİLYON ) TOPLAM : 442.215.317 TL Bunun üstüne ilgili yönetim kurulu başkanı adına açılmış olan Kamu ve Cumhuriyet Savcılığına açılmış davalar var.. + Tahtası Kapanmış ;
Sizce fiyatı ne olmalı ???? Geçmişte dediğim gibi fiyat görecelidir. kimisi için 0,10 kuruş kimisi için 10 tl
2016/306 nolu dosyanın tek asli DAVACI MÜDAHİLİ VE yatırımcısı olarak diyorum ki yorumlarınızı kendinize saklayın insanların aklını çelmeyin biliyorsanız birşey belgesiyle yayınlayın ki kimse zan altında kalmasın. Yarın Ben Adliye de Hazır Olacağım gelirim demiştiniz gelirseniz tanışırız . Saygılar . YTD Murat DOĞAN
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 24-10-2017 saat: 17:18. Sebep: İMLA
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Seninle ne zaman görüştük de mahkemeye gelirim dedim? Sallama... İşin gücün çarpıtmak...
Ortaya yazdık. Sen Niye üzerine alınıyorsun ki arog?
İstersen 1 kuruşa al. Ama dürüstçe al.
Ben şuan alıcı değilim, satıcı da değilim. Spekülasyon yapma derdinde hiç değilim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben üzerime alınmıyorum sen dedin ya birisi mal topluyor diye bende diyorum ki toplayanın aklı yok diyorum kesin bakırköylüktür toplayan rapor ortada borç ortada bilir kişinin raporuda ortada mahkemeden ne bekliyorsunuz hiç bir şey çıkmaz 1 yıldır gidiyoruz değişen 2 şey var birisi bilirkişiler ikincisi şirketin borcunun arttığı başka değişen birşey oldumu olmadı ha birde şu var vman dispirotörlüğü zaten o bilinen birşeydi bilir kişi kayleye bile almamış. Ben alıcı değilim bu durumda sadece başladığım işi bitirmek istiyorum. Kararı görmek .. Ytd saygılar
Mesud bu hissede beni herkes tanır 2 kötü bilir 48 kişi iyi bilir benim hepsinde özel telefonum vardır istediklerinde bana ulaşırlar bizim kimseyle bir sorunumuz yok kim ne öğrenecekse arar öğrenir isteyen adama belge verilir eğer benim sizde yada senin bende iletişimin yoksa şunuda biliyorum ki elinde koskocaman bir 0 vardır. Ikide bir arog yazıp durma adım murat doğan adresim ve telefonum mahkeme dosyasında ararsan bulursun elinde 10 lotla burada insanların kafasını karıştırma ytd
Dediğin doğruysa seninkinin bin katı kadar hissem var. Sallama yine...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
feniş öz sermayesi artıda olan hissedi mahkemeden iflas kararı çıktı diyorlar 19 ekimde olan yalnız üretimi ve satışı yoktu uzun süredir 3 senedir ne üretim nede satışı vardı
özel durum açıklamasında feniş in 23 ekimde 19 ekimde olan mahkemesinden iflas kararı çıkmış
Yer İmleri