Originally Posted by
xxtrader
abd ben ambargo uyguladım sen beni dinleyeceksin yoksa ceza keserim olayı bizim ülkemize bu saatten sonra işlemez...o eski türkiyede iplerin onların elinde olduğu imf vs. dönem olabilirdi...şuan askeri ekonomik ve yönetimsel olarak ülkemiz hiç olmadığı kadar bağımsız...artık asker ellerinde değil,hükümet ellerinde değil,imf ile anlaşma vs.yok ekonomik olarak bağlı değiliz...önceden ülke notu kırmakla tehdit ediyordular o işlerde bitti artık kayla alan yok.....not kırıldı endeks 100 bin üzerine çıktı...
Ortak çok haklısın ama bu sözü edilen ambargoyu abd tek başına almadı sanırım işin içinde bm kararıda var dolayısıyla bizi bağlamaz senin ambargon deme şansın yok ayrıca uluslararası kanun ve kurallar gereği suçlu bulunursak her türlü verilecek cezayı ödemek zorundayız bunun geçmiş örnekleri ve ceza ödeyen çeşitli ülke bankaları var, hakan atilla yı halkbakla halkbankı devletle ilintileyip ilişkilendiriyorlar durum bu malesef
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri