altın kağıt kesekağıdı oldu.. bunlarla baaşedilmezzz. niye habere tepki verdi ama az. sonrada satış baskısı kurdu son ana kadar. niye toplamak içinmi? yukarı trendin işi bittimi genelde düşüşe oynama oluyor. bana kalırsa malesef düşüşe oynamaya girdi ve bunun kurallarını bozamaz. bozarsa ky ile istediği gibi oynayamaz.
eğer düşüşe oynuyorsa dediğim gibi- ki zaten o kadar işlem hacmi ile düşüşe oynamıyorsa yarın tavana yakın yapması gerekir- kısa marjlı ürkütmeden bittim ayağı yapıp ani düşüşler yapıp toplar sonrada topladığını yukarıdan nerden denk gelirse verir. tabi alacak kekide her zaman bulur. ama gediğin nerdeyse hepsini vermesi umutlu bir durummu ? sanmam. çünkü dün tam tersi idi. mal onda idiyse niye versinki "düşükten"
dediğim gibi yarın da ekside kapatıursa hatta baya düşükteen kapatırsa bana göre kağıdın işi bitmiş demektir. dediğim gibi haberde sönmezz le paralel hareket etmedi. bu olumsuza yorulurmu kesin bir şey söyleyemem ama bilirseniz. bu tip kardeş kağıt hareketlerinde hareketsiz olan da bir numara yoksa inadına dahada düşer.
yarını bekleyelim görelim. görelim görmesinede baya göreceğimizi gördük. iki günde %20 yi uçurduk.. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri